Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaká je intenzita elektromagnetického záření?

Moje poznatky vlivu žiarenia na živé organizmy dospely k názoru, že SAR spôsobuje len pocit tepla, alebo pálenia. Je to hodota, ktorá udáva hľbku vniku žiarenia do organizmu.
Pre iné sprievodné javy spojené s elmg.žiarením na ľudský organizmus je potrebné hladať vyjadrenia a názory ľudí, ktorí o tom vedia viac ako vedci vo výskumných ústavoch a niesú platený telco firmami. Na jedného takého môžem poskytnúť kontakt ak mu chceš napísať. Je to človek, ktorý sa v minulosti s tým zaoberal v armáde. Inak povedané je to človek, ktorý má informácie z prvej ruky a hovorí, že intenzita môže byť aj 100x menšia ako má wifi, podstatná je iná hodnota o ktorej sa nikde nepíše, preto o nej nikto nevie. Ovšem armádny výskum v tejto oblasti je starý snáď aj viac ako 50 rokov.
Stači sa zaujímať o zbraňové systémy moderného elektronického boja. Existujú tzv.neusmrcujúce zbrane, ktoré pracujú na rovnakom princípe akurát sú omnoho, omnho účinnejšie a vedia privodiť poškodenie zdravia okamžite a to aj zásadného charakteru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny