Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zasekávání routeru

Ahojte, mám takový problém. Když se připojím s notebookem Acer VX 15 k internetu tak po nějakém čase někdy 5min, někdy hodina se zasekne router (TP LINK) a musím ho vytahnout z elektřiny a znovu zapojit. Na stejném routeru běží 4 notebooky i mobily aniž by se seknul. Vždy se sekne jen když se nan připojím s tím Acerem. Když je pak sekly, to už se nan nepřipojí ani jiná zarizeni.
A Když ten Acer připojím na jiný internet, tak jde vše bez problémů.
Vůbec netuším proč si zrovna tyto dvě zařízení nerozumí. Teď mě ještě napadlo že ten Acer má jediný win 10.
Poradí někdo?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To je známy zasekávací bug, robí to na rôznych routroch nielen TP LINK. Aj na mojom tplink 741 to ro…
Kilo.Viktor 27.12.2018 18:49
Kilo.Viktor
Zdravím K.V. , vidím, že máš o tom trochu přehled, prosím, mrkni na můj dotaz cca 2.5roku zpět, "Můž…
Alfi 28.12.2018 04:56
Alfi
Neviem v akom stave máš počítač, čo ti kam odosiela. To, čo popisuješ je problém samotného firmware… poslední
Kilo.Viktor 28.12.2018 12:05
Kilo.Viktor

Zdravím K.V. , vidím, že máš o tom trochu přehled, prosím, mrkni na můj dotaz cca 2.5roku zpět, "Může router zavirovat PC" , pod mojím nickem Alfi (abych to tady nemusel vypisovat celé znova), jedná se rovněž o TP - Link router, problém stále přetrvává, takže připojení k Netu je pro mě mystérium 50x vytahovat USB od modemu z PC a 1x to naskočí.... Router už je dávno mimo síť - vyhozenej, do tý doby, než jsem ho připojil, chodil PC a Net super v poho. Změnil jsem mezitím operátora (vše mobilní Net), a problém stejný. Když dám SIMku z modemu do tabletu, ntb, či mobilu, problém zmizí, ale jakmile připojím můj "mateřský" PC přes USB modem - nějaký Jauvej od O2, tak se problém objeví ihned - nejdřív PC někam odesílá fůry dat - tím zablokuje můj požadavek na daný server, pak spojení vypadne..... Nevíš, v čem je problema, či co se mi z toho routeru mohlo stáhnout do PC (mám info, že právě tento typ routerů byl "nakažen" jakýmisi "zadními vrátky" pro manipulaci-odesílání dat do nějaké firmy, v ČR jich bylo prodáno 50.tis. kusů) - antiviráky nic zásadního nenašly. Dík za každej tip, jak 100hoven, nikdy jsem neměl s PC žádné potíže. Díky, Alfi.

Neviem v akom stave máš počítač, čo ti kam odosiela. To, čo popisuješ je problém samotného firmware routra a nielen toho tvojho, alebo nielen značky tplink. Zasekne sa to, keď sa počítač pokúša prihlásiť na router cez wifi. ak sa nepoužíva wifi, tak to nerobí. Často stačí dať router do inej izby a prestane to robiť, ovšem ten bug z firmware nezmizne, je tam stále a môže sa objaiť, znova sa to môže zaseknúť. Prefleshovanie na openWRT nepomôže.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru