Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak z počítače udělat VoIP pevnou linku?

SIP doménu nemusíte mít od O2. Uvedu sebe doma. Tak dlouho jsem měl pevnou linku, až mne poplatky naštvaly myslím že 160,-/měséc bez zavolání , a tak jsem se rozhodl pořídit si VOIP. Tak vzniklo to povídání na mých stránkách.
U O2 jsem neuspěl, což je jasné, protože ztrácí zákazníka.
Tak jsem koupil VOIP bránu se 2 výstupy, připojil k routeru od O2 a nastavil. Přihlásil jsem se u 802.cz jako SIP účastník a získal jejich telefonní číslo za poplatek 20,-/ měsíc, s možností to provolat!!!
Na jejich stránkách jsem našel nastavovací údaje, nebo tam jde spustit samonastavení pro daný model. Druhý VOIP od stejného operátora si pořídil syn a tak si volame v rámci VOIP operátora zadarmo, no tedy za těch 20,-/ měsíc, místo 160,- od O2.
No a pak jsem si pořídil druhé číslo od 802.cz, to mám na zahradě, nebo v mobilu, nebo noťasu a SW telefon, no a zavolám si přes WiFi odkudkoliv kam se připojím a kašlu na celý O2, i když jsem ve spojařině také pracoval.
Takže pokud máte dostatčný datový tok, nepotřebujete O2 k ničemu, když to zvládnou vaši IT odborníci.
Shrnu: pořídíte si VOIP telefonní čísla od vybraného operátora, pořídíte bránu, připojíte, nastavíte a telefonujete. Jo a platzíte SIP operátorovi.
nakonec kouknetě na http://802.cz
A protože jsem spojař přes dálkové sítě, neměl jsem nějaký zásadní problém to dát dohromady i ve věku 75 let

tady je přehled operátorů velke-srovnani-voip-tarifu

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny