Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový monitor do 5000

A myslíš, že i kdyby měl slabší grafiku, že neplánuje v budoucnu upgrade?

To vážně nevím, jelikož nám to tazatel nesdělil. Nic to ale nemění na tom, co jsem napsal. Pokud mám peníze a chci je investovat do sestavy, kterou tím budu chtít nějakým způsobem vylepšit, tak si nejprve koupím výkonnou grafiku, kterou budu moci od prvního dne využívat. Pak následně monitor, kde využiji ten jeho potenciál díky té kartě. Pokud si nejprve ke slaboučké kartě koupím nabušený monitor, k čemu mi bude do toho dne, než si pořídím právě tu silnější a odpovídající kartu k němu? :-)

Taky jsem si teď koupil novou grafickou kartu (1070ti) i když mi ji momentálně dost zásadně brzdí starý procesor... takže někdo může namítat ZBYTEČNÝ. Ale když si budu chtít za půl roku kupovat procesor tak si budu moci koupit rovnou nějaký lepší a bude to fungovat lépe, něž kdybych si teď koupil procesor a nějakou slabší grafiku dohromady.

Tohle jsem absolutně nepochopil. Mícháš páté přes deváté. Spíše jsi tím akorát odsouhlasil to, co tu tvrdím celou dobu. Nejprve jsi koupil kartu a až v budoucnu plánuješ popřípadě upgrade monitoru (což je právě v pořádku). Tazatel to chtěl/chce udělat opačně.

BTW: navíc si myslím, že jakékoliv další dohady jsou zbytečné, jelikož tazatel evidentně ztratil zájem.. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny