Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Osvětlení pc skříně

Ahoj,
Mám desku Gigabyte aorus elite a chtěl bych si koupit tyhle větráky https://www.czc.cz/akasa-vegas-x7-120mm-rgb-led/214704/produkt + rgb led pásek ,později ještě možná osvětlený chladič procesoru.
Na desce jsem našel rgb výstup pouze jeden,takže otázka zní budu potřebovat toto ? https://www.czc.cz/akasa-ak-cbld02-10bk-rozbocovac-pro-rgb-led-pasky/220838/produkt
Děkuji za odpověď

Předmět Autor Datum
Nutne ne, ty pasky jdou pripojit i na Molex. Jak je to s tim ventilatorem netusim, ale rekl bych, z…
RedMaX 31.12.2018 22:17
RedMaX
DNes jsem právě nainstaloval to rgb fusion a zalibilo se mi to,kdybych to nechtěl řídit kupuju jedno…
JendaS94 31.12.2018 22:21
JendaS94
Jo ja to chapu, ale zameril bych se na RGB pasky. U chladicu je treba mit hlavne vysokou ucinnost a…
RedMaX 01.01.2019 01:44
RedMaX
Sice nepřinesu nic podnětného, ale za sebe musím napsat, že mojí snahou je vlastně to, aby skříň poč…
Pytlík 01.01.2019 09:52
Pytlík
Napsal bych k tomu jedine, ze PC skrine jsou zlo. Jak jednou koupis PC skrin, tak to je cesta do pek… nový
RedMaX 01.01.2019 10:42
RedMaX
Jak mám to řízení toho osvětlení - RGB Fusion ,tak tam jde právě i snížit intenzita světla,no jde ta… poslední
JendaS94 01.01.2019 11:12
JendaS94

Nutne ne, ty pasky jdou pripojit i na Molex.

Jak je to s tim ventilatorem netusim, ale rekl bych, ze to bude taky tak.

Pokud chces RGB synchronizovat dle pokynu z desky, tak jo, budes pri pouziti vice RGB vystupu potrebovat ten rozbocovac.

(Osobne bych spis doporucil se u ventilatoru venovat tomu, jak jsou tiche a neresit podsviceni, respektive poridit bez podsvetleni a na osviceni skrine pouzit vyhradne ty RGB pasky.)

Jo ja to chapu, ale zameril bych se na RGB pasky. U chladicu je treba mit hlavne vysokou ucinnost a co nejtissi chod. Naopak pasky jsou pekny doplnek. Mne stacil jednobarevnej, nemam desku s rizenim RGB a navic i samotna deska ma jednobarevny cerveny podsviceni, tak jsem k tomu pridal ten pasek a je z toho takova vykricena lucerna. :-)

Sice nepřinesu nic podnětného, ale za sebe musím napsat, že mojí snahou je vlastně to, aby skříň počítače byla co nejméně nápadná a nechápu tu snahu dělat z toho pomocí světýlek pouťový kolotoč. Na druhé straně - někdo má rád holky, jiný vdolky a můj názor doopravdy není ten jediný správný (Ostatně: "Názory jsou k tomu, aby se různily." Zdeněk Jirotka, Saturnin).

Napsal bych k tomu jedine, ze PC skrine jsou zlo. Jak jednou koupis PC skrin, tak to je cesta do pekel, protoze uz je to jen kousek od toho, ji zacit tunit a osvetlovat. :-) Kdysi jsem proto mel komponenty proste jednoduse rozhozene v polici s dvirky a bylo. Pak jsem koupil PC skrin .... (Ale nejsem na tom tak spatne jako tazatel a nemam RGB podsviceni.)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru