Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "thegoodcaster" odstranění

Red line (červený riadok) alebo iná farba po rozbalení v Autoruns.exe, nemusí znamenať škodlivý proces, podozrivá dll knihovňa, ovládač sys, exe, apod., načítaný na pozadí.

Môže znamenať iba skutočnosť, že popis, vydavateľ alebo overenie digitálneho podpisu zlyhali pritom v ojedinelých prípadoch môže byť farebne označený riadok dôležitý k behu nejakého SW, prípadne ovladač, napasovaný do OS Windows. Na farby nespoliehaj.

V každom prípade si sprav Image (bitovú) zálohu pod WinPE alebo Linuxom primárneho oddielu vhodne bokom, než sa pustíš do vypínania (zrušenia fajok) v políčkach Autoruns.exe, lebo niekedy nestačí iba vyrobená záloha Registrov. Môže sa stať, že ti nenabehne OS pričom obnova Registrov cestou cmd.exe, nabútovaním mašiny z ISO Windows, je pre bfu nepohodlná.

Kvôli pohodlnosti skúmania procesov je tu RougeKillerx64 - free v portable verzii (nech sa ti nesviní systém neželeným bordelom), ktorý ti po skenvaní OS vypichne na monitore všetky neznáme či neželané procesy, popupy, doplnky browserov apod.
https://www.adlice.com/download/roguekiller/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny