Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem internet PODA - problém s LAN porty (?)

Zdravím,

máte někdo osobní zkušenost? Osobně řeším jeden problém ohledně jejich routeru. Mám jeden vlastní router a ten jejich (ten je první, na něj je napojen ten můj). Z LAN1 na jejich routeru se jde do mého routeru a odtud se pak připojují počítače a několik dalších zařízení. Z jejich routeru, LAN2, se jde do StB k televizi. Ukázalo se ale, že při zapojení do LAN2 nejde internet (například ani v televizi, jde jen kabelovka). Když si můj router zapojím do LAN2, nic se na internet nepřipojí. Televize zapojená do LAN1 běží a běží i internet v TV. Nemáte s tímto nějakou zkušenost? Jde mi o to, jestli to je schválně nastavené (nemám přístup do routeru od PODA, takže nastavení si nemůžu moc prověřit). Problém je hlavně v tom, že žiju v domnění, že dříve to vše šlo bez problému. Ruku do ohně bych za to nedal, ale myslím, že dříve jsem měl vše zapojené stejně (nijak jsem to nepřepojoval) a vše šlo v pohodě....

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já mám pro IPTV jejich router Netis se 4 LAN porty.Zapojili to do jejich stb Arris sami a já to nemě…
Karel04 13.01.2019 16:35
Karel04
To máme stejně cca. Abych uvedl na pravou míru, když jsem chtěl na TV internet, odpojil jsem ten jej…
Zaxaph 13.01.2019 17:52
Zaxaph
v TV byl kabel, který původně byl v Stb to by šlo. ale ta telka je v jiné síti než pc za routerem,…
lední brtník 13.01.2019 18:45
lední brtník
Přesně tak. Stejný problém je právě i se Steam Linkem, který má být zapojen právě v televizi, ale má…
Zaxaph 13.01.2019 20:54
Zaxaph
čili telka za router - a kabelovka ze settopboxu jde přes hdmi.
lední brtník 13.01.2019 21:42
lední brtník
Přesně tak poslední
Zaxaph 13.01.2019 22:13
Zaxaph

Já mám pro IPTV jejich router Netis se 4 LAN porty.Zapojili to do jejich stb Arris sami a já to neměnil.Nevím,zda mi do toho stb jde 1 kabelem i internet,teď jsem koupil chytrou TV a připojil ji přes wifi.Ten stb LAN výstup do TV nemá a od routeru se mi další kabel tahat zatím nechce.

To máme stejně cca. Abych uvedl na pravou míru, když jsem chtěl na TV internet, odpojil jsem ten jejich StB a kabel jsem místo do Stb zapojil přímo do Tv a tak jsem měl internet. Dokonce jsme to tak měli delší dobu, v TV byl kabel, který původně byl v Stb (a tím jsem v tam dostal internet) a TV jsme měli jednoduše na anténu (ta má dnes ale problémy a proto se přešlo opět na kabelovku).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru