Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký notebook na střih videa a cestování

Dobrý den, mohli by jste mi poradit notebook vhodný na cestování ale také na střih videa? Něco o tom mám načteno ale stále se nemůžu rozhodnout který produkt by byl nejvhodnější/nejvýkonnější v cenové relaci kolem 25k. Uvítám klidně konkrétní odkazy na produkty. Děkuji za odpověď.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já bych koupil asi tento. Má dostatek výkonu, RAM pro střih videa, SSD+HDD. https://www.alza.cz/acer…
Lukas1982 15.01.2019 02:04
Lukas1982
Parametre ma optimalne, az na to, ze je to Acer. Ale ak by si mi prelepil napis Acer napriklad Asuso…
fleg 15.01.2019 08:11
fleg
Mne ten notebook prijde blbej a souhlasim s tim co tady pise leo. Strih videa a cestovani jsou napro…
RMX 15.01.2019 18:12
RMX
Strih videa je o vykone, vykon su rozmery, pretoze chladenie a mala vydrz na baterie, pretoze teplo…
fleg 15.01.2019 18:24
fleg
Jasne, tazatel by si mel rici, jestli pro nej cestovani znamena, ze je na siti, ze potahne notas max…
RMX 15.01.2019 18:28
RMX
Ano je to mysleno ze budu sice na cestach ale 90% prace budu stejne pripojen na siti. Mel bych k tom… poslední
koleckoodvozu 15.01.2019 21:05
koleckoodvozu

Mne ten notebook prijde blbej a souhlasim s tim co tady pise leo. Strih videa a cestovani jsou naprosto protichudne pozadavky. Bud potrebuje uzivatel lehkej prenosnej notebook s dlouhou vydrzi na baterku nebo potrebuje vykonny delo na strih videa, co musi jet vicemene na siti.

Uckovy procesor nikdy nebude vhodny na vykonove narocne pozadavky k nimz bezesporu patri i strih videa a je jedno jestli to je AMD nebo Intel.

AMD Ryzen 7 2700U - 15W TDP !!!

Mimochodem Asus jde s kvalitou uplne extremne dolu, nevim co se stalo, jestli maji novy managorment nebo kde je problem, ale desky blbe, grafiky hlucne a notasy s plastovym krehkym sasi. Kdepak, dneska se dostal bohuzel Asus na uroven Aceru. U jinych to neni lepsi, osobne vyslovene Asus nezatracuju, ale nejsou lepsi nez Lenovo, Acer a MSI.

Strih videa je o vykone, vykon su rozmery, pretoze chladenie a mala vydrz na baterie, pretoze teplo a huciace ventilatory. Cestovanie je o hmotnosti, pretoze rozmery a vaha.
Ano odporuje si to a preto je tento nb rozumnou volbou. Na strihanie staci, rendering sa da spravit aj cez noc a vydrzi na baterku pomerne dlho. Keby tam nebol ten uckovy procak bude vydrz o polovicu nizsia a hmotnost este vyssia.
Ja by som do toho kludne siel a to Acer naozaj moc nemusim.

Jasne, tazatel by si mel rici, jestli pro nej cestovani znamena, ze je na siti, ze potahne notas maximalne do auta a z auta nebo bude opravdu mobilni.

V prvnim pripade bych se nebal vykonneho procesoru v notasu, v druhem pripade holt musi najit kompromis a pokud si kompromisu bude vedom, muze asi pomyslet i na ten Acer, ktery tu byl odkazan.

Ano je to mysleno ze budu sice na cestach ale 90% prace budu stejne pripojen na siti. Mel bych k tomu jeste doplnujici dotaz, na mém jiz historickem stolnim pc ( stari cca 8 let a papirove horsi nez treba vyse uvedeny ntb ACER) dokazal strihat videa natocena ve 4k..tim myslim ze si s tim pc nejak poradilo. Tedy vysledny rendering ve 4k uz to nezvladlo, a tak jsem musel renderovat ve fullhd. A ten doplnujici dotaz zni, i kdyz jsou ntb vseobecne mene vykone nez stolni pc.. prece treba jiz vyse uvedny ntb na tom musi byt teoreticky lepe nez muj stary pc, nebo se mylim ? Asi netreba dodavat ze jsem uplny laik :-) Jinak s Acerem taky nemam kdovijak pozitivni zkusenosti, tak kdyby jste poslali i nejake alternativy, a muze byt dejme tomu do 30K. Děkuji všem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru