Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem čistič registrů

CCleaner nie je určený na čistenie Registrov, podobne ani desiatky iných všeobecných čističov od Wise_Iobit_Adwanced_Glaryčufty_Cleaner.

Vidím, že sa trt vyznáte v databáze nielen Registrov Windows, ale aj vo Windows, ako takých.

Dôvod je ten, že nejakí naivní "blonďaví" pakovia dali na čistenie, na marketingové premazanie OS Windows čarovným SW od tretích výrobcov, pričom 99% bfu lám si sprznilo svoje mašiny, systém, SW až do "modrej", čím vznikla masová, priam panicá hystéria lúzy smerovaná proti skutočne kvalitným SW určeným k odstráneniu hluchých kľúčov s ktorými si systém nevie poradiť, lebo s "prodlevou" načítava ich hodnoty, komparuje-verifikuje ich s databázou v zložkách, dll, exe, sys, ini, inf, drivery apod., ktoré chýbajú, neexistujú, nie sú kompatibilné s W10, sú zmazané alebo presunuté na iné úložiská.

Tento stav bol markantne ošemetný v prípade Inovácie (prechodu) z W7 na W10 za behu, live. Hlavne ak niekto inovovoal riadne sprznenú, pošahanú W7 na W10 cestou nástroja z dielne MS - GWX.

W10 síce nabehla spomalene, šklbavo, neochotne, ale ten bordel tisícok neplatných kľúčov v Registroch prevzatých z W7 jej dal zabrať. Pritom som použil keep smilling platenú verziu RFA Platinum s Defragmentáciou na takýchto inovovoaných OS, a desina naskočila po vyčistení od tisícok neplatných kľúčov pod defragmentácii Registrov po reštarte, ako nová. Ako po čistej inštalácii.

Včúl si radostne zamudrujte, mínuskujte, klikajte, prskajte jedovaté sliny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny