Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nemaj obavy, ja osobne nielen zbavím tisícok neplatných kľúčov OS Windows po rôznych expertoch, tzv.…
Nuda 17.01.2019 16:23
Nuda
Rozdiel tisícok neplatných klúčov nieje absolutne žiadny,... dokonca ani miliony, viď: https://touch…
Mlocik97 17.01.2019 16:57
Mlocik97
CCleaner nie je určený na čistenie Registrov, podobne ani desiatky iných všeobecných čističov od Wis… nový
Nuda 18.01.2019 10:24
Nuda
Zato ty se vyznáš naprosto ve všem. Neuvěřitelné. nový
Prasak 18.01.2019 10:35
Prasak
Spadáš pod hoaxami naštepených nímandov z radov sklamaných, horlivých čističov "v očakávaní zázraku"… nový
Nuda 18.01.2019 13:43
Nuda
Toľko odpadu som nečítal ani na žive ... registre, tak si to sam otestuj, i vo videu je dokaz... je… nový
Mlocik97 18.01.2019 13:49
Mlocik97
Baví ťa dostávať mínuska? Pokúšaš sa o rekord?Alebo chceš len tazatelovi uškodiť? nový
Mlocik97 18.01.2019 13:51
Mlocik97
Ani ty tvoje sračky už nečtu. Děláš jich příliš mnoho. poslední
Prasak 18.01.2019 14:44
Prasak
Vidím, že sa trt vyznáte v databáze nielen Registrov Windows, ale aj vo Windows, ako takých. Dovolí… nový
Mlocik97 18.01.2019 11:46
Mlocik97
RFA je platený SW takto podobně končí 95% příspěvků samodomácího všeuměla - placený soft nebo si ho…
lední brtník 17.01.2019 20:14
lední brtník
…se taky divím, že při pravidlech Poradny ještě za svoje návody k získávání nelegálního SW nebyl oce…
Kachlík 17.01.2019 20:22
Kachlík
Na Kutilské poslední dobou trousí jednu lež za druhou. Podle mě má nějaký vyšší cíl - udělat z Porad… nový
Moas 18.01.2019 06:47
Moas

Nemaj obavy, ja osobne nielen zbavím tisícok neplatných kľúčov OS Windows po rôznych expertoch, tzv. tvrdých "deleťákov" zložiek s nainštalovaným SW a hrami, ale po takomto vyčistení Registre tiež Defragmentujem.

Rýchlosť po reštarte vyčisteného OS Windows XP_NT, 7/8x/10 s Defragmentovanými Registrami, je násobne poznať.

V prípade RFA Platinum skonštatujem, zatiaľ ešte nič lepšie na Registre Windows nevymysleli;
https://registry-repair-software.com/download.html

Hlavne čo sa týka rýchleho algoritmu v prípade individuálneho hľadania podľa konkrétneho názvu, identifikátora CLSID apod., s hromadným vyznačením a x-zmazaním individuálne nájdených neplatných kľúčov.

odstraněn návod na crack (L-Core)

CCleaner nie je určený na čistenie Registrov, podobne ani desiatky iných všeobecných čističov od Wise_Iobit_Adwanced_Glaryčufty_Cleaner.

Vidím, že sa trt vyznáte v databáze nielen Registrov Windows, ale aj vo Windows, ako takých.

Dôvod je ten, že nejakí naivní "blonďaví" pakovia dali na čistenie, na marketingové premazanie OS Windows čarovným SW od tretích výrobcov, pričom 99% bfu lám si sprznilo svoje mašiny, systém, SW až do "modrej", čím vznikla masová, priam panicá hystéria lúzy smerovaná proti skutočne kvalitným SW určeným k odstráneniu hluchých kľúčov s ktorými si systém nevie poradiť, lebo s "prodlevou" načítava ich hodnoty, komparuje-verifikuje ich s databázou v zložkách, dll, exe, sys, ini, inf, drivery apod., ktoré chýbajú, neexistujú, nie sú kompatibilné s W10, sú zmazané alebo presunuté na iné úložiská.

Tento stav bol markantne ošemetný v prípade Inovácie (prechodu) z W7 na W10 za behu, live. Hlavne ak niekto inovovoal riadne sprznenú, pošahanú W7 na W10 cestou nástroja z dielne MS - GWX.

W10 síce nabehla spomalene, šklbavo, neochotne, ale ten bordel tisícok neplatných kľúčov v Registroch prevzatých z W7 jej dal zabrať. Pritom som použil keep smilling platenú verziu RFA Platinum s Defragmentáciou na takýchto inovovoaných OS, a desina naskočila po vyčistení od tisícok neplatných kľúčov pod defragmentácii Registrov po reštarte, ako nová. Ako po čistej inštalácii.

Včúl si radostne zamudrujte, mínuskujte, klikajte, prskajte jedovaté sliny.

Spadáš pod hoaxami naštepených nímandov z radov sklamaných, horlivých čističov "v očakávaní zázraku" v prípade Registrov Windows, ktorým sa vtĺka medzi samozvanými expertmi do palíc radcami na fórach, že akékoľvek vymetenie neplatných, hluchých kľúčov nemá význam ani zmysel, lebo absolútne nevplývajú na rýchlosť načítania OS po reštarte, ani na svižnosť OS bez zásekov.

Údajne si systém z knižnice Registrov načíta "ľavou zadnou" výhradne potrebné dáta, kľúče, identifikátory bez akéhokoľvek zdržovania, tak to tvrdia geniálni machri na Registre Windows. Lenže to tak nefunguje. Dokonca Defragmentácia vyčistených Registrov (logicky nad 3-tis a viac kľúčov) má významný vplyv na zrýchlenie načítania OS v prípade, ak tvorí "rozhádzané" voľné miesto v databáze kľúčov viac, ako je 10%.
--------------------------------------------------------
Ani sa nedivím, ak sa používa všeobecný "švajčiarsky nožík" ala CCleaner - free geniálny čistič na všetko jedným klikom, ktorý hojne radia roky-rokúce na digitálnych stránkach samotní redaktori, dvanásti z desiatich.

To už radšej free nástroj: PrivaZer, ktorý sa tiež o.i. marginálne venuje Registrom, ale placebo efektom, horlivo zmaže iba tie bezvýznamné, prázdne kľúče, ktoré sa znovu po reštarte systému obnovia.

--------------------------------------------------

Našťastie osobne tieto xindle na svojich mašinách nepoužívam, lebo ich nepotrebujem. Od prvého zálohovacieho nástroja na trhu, Ghost, od výrobcu Norton Symantec.

Vyrobím cestou nLite (zase platený SW ku ktorému sotva niekto nájde funkčný crack) z ISO Windows okresanú, na 100% vyladenú inštalačku zbavenú veškerého bloatware, Defender, Telemetrie, Cortany, Onedrive, Apps, a spol. Obratom si po nainštaovaní na disk OS spravím pod WinPE image aktívneho a primárneho oddielu backupperom; EaseUS Todo Backup Workstation (tiež platený SW, momentálne TOP1 na trhu z radov zálohovacích SW).

Kto by dnes čistil Registre, inštaloval si do systému šmejdy v podobe vymakaných, nepriestrelných antivirov, onanoval sa hodiny s kontrolou dát nejakým MBAM, Antisuperspywareantimalware?

Záloha vec istí v prípade obnovy. Čas obnovy v prípade rýchleho HW trvá cca štyri minúty z bitovej zálohy aj v prípade nainštalovaného obslužného, pracovne nutného SW do W10.

Toľko odpadu som nečítal ani na žive ... registre, tak si to sam otestuj, i vo videu je dokaz... je problem skopcit si registre a naplacat je späť do nižšej vervy niekoľko xyz krát? Ku kecu k MBAM sa ani nechci vyjadrovať. Vidím že ty netušíš ani čo kde ako...

Vidím, že sa trt vyznáte v databáze nielen Registrov Windows, ale aj vo Windows, ako takých.

Dovolím si skopčiť neco od mačičky...

Odpovedám:
Ctrl+Ins, Shift+Ins

Moja alternatívna odpoveď:
...

Ešte bych napsal jednu alternatívnu odpoveď, ale viem jak bys reagoval... a už fakt mi tie poradenské války ... (si domysli)

RFA je platený SW

takto podobně končí 95% příspěvků samodomácího všeuměla - placený soft nebo si ho ukradněte.

takže místo použitelné rady dostanete výzvu, že si nějaký soft máte ukrást.
sám autor se přitom neustále chlubí, že má stavební firmu s hafo zaměstnanci. ale nevím jak dlouho by toleroval, kdyby ho zaměstnanci podle jeho rad trvale okrádali.
těžko říct, jestli je za tím jen stařecká demence, nebo klasická důchodcovská nenávist "po mě potopa".
autorovi ruského přístupu k vlastnickým právům přeju hezký nový rok, a už by konečně se svými zlodějinami mohl odtáhnout do prdele.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru