Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pomalé připojení přes router

Mám takový dotaz?Potřeboval jsem rozvést internet přes UPC.Koupil jsem router d-link dir 635.Router jsem připojil internet jede jak na notebooku tak na pc ale problém je že nejede požadované 2 mbit ale jen 960kbit a načítání je pomalejší a když odpojím router a zapojím modem tak je rychlost 2 mbit a vše jede jak má.Na internetu jsem četl spousty stejných problémů ale žádné vyřešení jo a samozřejmě že wifi část se taky zpomalí.Děkuji předem za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mně by jen zajímalo, proč si kčertu všichni tak nutně musíte kupovat ty n-kové šity.. a ještě od d-l…
touchwood 20.07.2008 22:39
touchwood
N-kový "shit" bude velmi brzy hodně aktuální, D-link mi připadá v pohodě, alespoň u wifi, vždy zálež…
Fuente 21.07.2008 14:35
Fuente
to je ovšem jen tvá domněnka ;-) Jednak je to ještě těžký draft, a tedy nikde není dáno, že to tak o…
touchwood 21.07.2008 22:12
touchwood
A ktora znacka by mohla byt? Resp. ktoru preferujes? na doma, resp do malej firmy? max 16 pc . . . o…
Kotaz 07.08.2008 09:31
Kotaz
do jake ceny?
JR_Ewing 07.08.2008 09:42
JR_Ewing
tazko povedat, najlepsie zadara :-) 16 port, stacili by snad aj 100vkove porty, nemenezovatelny . .…
Kotaz 07.08.2008 09:50
Kotaz
No, ale my se hadame o wifi AP :-) to me trosku matlo. Ty tu ted hovoris o switchich. V kazde katego… poslední
JR_Ewing 07.08.2008 09:57
JR_Ewing

to je ovšem jen tvá domněnka ;-) Jednak je to ještě těžký draft, a tedy nikde není dáno, že to tak opravdu bude, a pak je to kvalitativně někde úplně jinde (v tom špatném slova smyslu) - kecy o tom, je to "super" platí tak pro kazašskou step, kde není na 50km živáčka ducháčka, ne tak pro zarušené aglomerace.

Jinak D-link wifi doopravdy moc neumí, měli pár jednoduchých klientů, které tak nějak fungovaly, ale nesměl jsi mít zapnuté WEP nebo WPA. Obzvláště wifi routery jsou tristní záležitost. To i ten Ovislink dělá lepší věci..

tazko povedat, najlepsie zadara :-)
16 port, stacili by snad aj 100vkove porty, nemenezovatelny . . . a pod., proste len aby som mal istotu, ze pobezi, ze ked sa pripoja 3 ze sa nesekne, ze nepadne prevadzka na portoch teda ze sa podstatne nespomali . . . a tak . . . cena rozumna, snad 2000

No, ale my se hadame o wifi AP :-) to me trosku matlo. Ty tu ted hovoris o switchich. V kazde kategorii jsou jini spatni, prumerni a spickovi vyrobci. Rozhodne nekupuj nic, k cemu je "sitovy adapter", ale kup neco, co ma vlastni zdroj uvnitr a pripojuje se to klasickym pocitacovym napajecim konektorem. Zpravidla to byva uz i montovatelne do racku. Sice takove switche nepouzivam ani doma ( oba mam managovatelne ) ale asi bych volil mezi znackami SMC, Repotec, 3com. Necht me Touchwood pripadne opravi jestli se mylim. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru