Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PotPlayer video z ivysílání se po minutách přeruší

Ahoj, když si otevru v potplayeru otevřu video z ivysílání Přes open URL (ctrl u) ( link na m3u8 soubor který obsahuje přímo 1 stream o daném rozlišení https://ivys-st03-2.o2tv.cz/atip/xxx/1504v1002.k.m3u8 ),
tak se mi přehrávání po několika (3-8) minutách zastaví (upřesním: prostě to přestane hrát- zustane název URL a seek bar včetně času, tedy ne že se soubor uzavře, prostě se ukáže černá plocha. Nepomůže SPACE pro obnovení z pauzy. Musím přes F4 "zavřít " soubor a Znovu otevřít URL (což je shodou náhod opět SPACE - obnovení posledního přehrávaného souboru) - není nutné generovat nový odkaz s novou session).

čím to může být za problém? Nějaké problematické ovládání -spojování TS segmentů, (jsou asi minutové - obsah m3u8 napoví, jak je to streamováno)? Ze strany ivysílání nebo potplayru? Uvažoval jsem i spojení- bitrate 720 je 4MBps, já mám bídu od O2, ale 8Mbps. V tom problém není. Ale seekování je poměrně nestabilní, chvíli po té se to trhá, spojení vytíženo na 8Mbps. Ale samovolné spadnutí playbacku mi vadí.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru