Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PotPlayer video z ivysílání se po minutách přeruší

Ahoj, když si otevru v potplayeru otevřu video z ivysílání Přes open URL (ctrl u) ( link na m3u8 soubor který obsahuje přímo 1 stream o daném rozlišení https://ivys-st03-2.o2tv.cz/atip/xxx/1504v1002.k.m3u8 ),
tak se mi přehrávání po několika (3-8) minutách zastaví (upřesním: prostě to přestane hrát- zustane název URL a seek bar včetně času, tedy ne že se soubor uzavře, prostě se ukáže černá plocha. Nepomůže SPACE pro obnovení z pauzy. Musím přes F4 "zavřít " soubor a Znovu otevřít URL (což je shodou náhod opět SPACE - obnovení posledního přehrávaného souboru) - není nutné generovat nový odkaz s novou session).

čím to může být za problém? Nějaké problematické ovládání -spojování TS segmentů, (jsou asi minutové - obsah m3u8 napoví, jak je to streamováno)? Ze strany ivysílání nebo potplayru? Uvažoval jsem i spojení- bitrate 720 je 4MBps, já mám bídu od O2, ale 8Mbps. V tom problém není. Ale seekování je poměrně nestabilní, chvíli po té se to trhá, spojení vytíženo na 8Mbps. Ale samovolné spadnutí playbacku mi vadí.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny