Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak blokovat reklamy na Facebooku (Sponzorováno)

ó až takhle trapně jednoduché? Že bych tohle "nějak" přehlédl? To mohu hned zkusit, protože v ublocku to mohu filtrovat na stránce (a vidím v z jakých stránek se snaží marně načítat obsah) místo v hosts (a tam to mám jako zálohu, při použití neošetřeného prohlížeče)

Doopravdy se v příspěvcích neobjeví žádné Sponzorované hnoje ? (Stále pořád myslím jen stránky *.facebook.com, na jiné stránky ho ublock nepustí) Nic jiného nepoužíváš (userscript, doplněk,...)?
Jen mám dotaz: neblokuje to i náhodou i legitimní data z facebooku (obrázky, videa, ikony, kód (zlý i dobrý ) ? Protože z fbcdn.net se načítají fotky. A jakou verzi facebooku používáš (facebook.com, m.facebook.com, mbasic.facebook.com - nebo snad mobilní "appku"?) Přesto to funguje (není to rozbité, například prohlížení fotek, interakce se stránkou)?
Jestli to dobře chápu, tak přímo doména facebook.com není blokovaná.

(Ta poznámka se týkala ohledně nahrávání obrázků víc se týkala uplně něčeho jiného: že někdy na facebook nahrávám obrázky - -ano přiznávám se - a mbasic.facebook.com neumožňuje (mimo jiné )nahrávat víc obrázků najednou, protože je technicky jednodušší díky absenci javascriptu, je to jen čisté html, css, obrázky))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny