Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučíte nějakou spolehlivou standardní myš?

Od roku 2010 už mám druhou myš a vypadá to, že zanedlouho budu pořizovat další. Obě to jsou Genius micro Traveler V2. Je malá, šikovná, kompaktní, avšak nejen ona má nějakou chybku...
Jde o to, že občas - nebudu přehánět, když řeknu každých 15 minut - poposkočí kousek na obrazovce. Co jsem četl na internetu, tak to dělá hodně Geniusek a i od dalších výrobků. Někde jsem se i dočetl, že za to může ovladač zvukové karty, ale v mém případě to na to vliv nemá, už jsem zkoušel snad opravdu všechno, ale vypadá to, že to opravdu bude nekvalitní optikou v samotné myši. To už se odflakuje i tohle?

S tou menší se oproti klasické větší líp manipuluje. A zvlášť herní myš taky nechci, není to potřeba. Nemáte nějaký tip na spolehlivou podobnou myš?

Díky.
Změna kategorie, původně: Hardware (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zrovna vcera som si objednal "hernu" Geniusku za 15 euro AMMOX X-1 400 (omylom, chcel som Logitech,…
fleg 26.01.2019 20:44
fleg
Sháněl jsem nějak myš kolem pětikilka a nakonec jsem si tu v CZ moc nevybral, jako ty A4Tech Bloody… poslední
stylar 26.01.2019 22:42
stylar

Zrovna vcera som si objednal "hernu" Geniusku za 15 euro AMMOX X-1 400 (omylom, chcel som Logitech, ale ked som si to vsimol uz sa mi to nechcelo zmenit). Schvalne som zvedavy ako sa mi bude hrat CSko oproti sucasnej ConnectIT CI-188. Ak tam rozdiel nebude kupim ten Logitech (Logitech myš Gaming G Pro, laserová, 6 tlačítek, 12000dpi) a uvidim pocitovo ako to bude.
Ja mam aj tak skor pocit, ze CSko hram tak ako hram lebo som uz stary a mam slabe oci a pomale reakcie a nepomoze mi mys ani za 1000 eur.

Sháněl jsem nějak myš kolem pětikilka a nakonec jsem si tu v CZ moc nevybral, jako ty A4Tech Bloody ujdou, ale mají většinou senzor s predikcí, kterej upravuje pohyb a přenos není 1:1 takže o ničem, nakonec jsem vzal činskej Motospeed V70 za nějakých 600,- se spínači omron klasika a sensor Pixart PMW3360 co používaj i highend myši.

Ten Logitech vypadá dobře, ale cenově dost jinde, ale umí od 200dpi, což se mi zdá super alespoň pro hráče, ale jinak tam nevidím nic moc navíc, u té V70 mám min 500dpi na kterých hraju s 1000Hz report rate.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru