Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skype neupozorňuje na příchozí zprávy

Dobrý den, po aktualizaci na nejnovější verzi programu skype 8 již tento program neupozorňuje na příchozí zprávy. Pokud si daný kontakt otevřu, tak zde zpráva je, ale bohužel skype mě neupozorní, že mi někdo něco napsal. Kolega se přihlásil na mém počítači na svůj účet a upozornění fungovalo. Myslím si tedy, že problém je v nastavení účtu. Protože jsem ale osobně žádné změny neprováděl mám za to, že jsou spojeny s onou aktualizací na skype 8. U skype 7 tyto problémy nebyly. Děkuji všem za radu jak tento problém vyřešit.

Předmět Autor Datum
Nastavenia (tri bodky hore) - Oznámenia. Tam máš rôzne voľby. A hneď hore je Oznámenia konverzácie (…
yYy 29.01.2019 19:48
yYy
Dobrý den, děkuji za radu, ale toto nastavení mám samozřejmě zapnuté, ale bohužel stejně to nefungu…
Jenda hgr 30.01.2019 12:02
Jenda hgr
Možné to je. Keďže tvoj Skype profil je uložený inde, než samotná aplikácia Skype - stiahni si Skype…
yYy 30.01.2019 20:02
yYy
Děkuji za radu, už mi to naštěstí funguje. Musel jsem si nainstalovat nejnovejší verzi skypu 8.38.0.… poslední
Jenda hgr 06.02.2019 08:45
Jenda hgr

Dobrý den,

děkuji za radu, ale toto nastavení mám samozřejmě zapnuté, ale bohužel stejně to nefunguje. Používám skype na více počítačích i chytrém telefonu a nikde mě to neupozorní na příchozí zprávu. Domnívám se, že je zapotřebí změna nastavení, ale ne v prostředí do kterého má běžný uživatel přístup. Nejspíš došlo k nějaké chybě při aktualizaci na verzi 8.

Možné to je. Keďže tvoj Skype profil je uložený inde, než samotná aplikácia Skype - stiahni si Skype z oficiálnej stránky, starý odinštaluj, odstráň prípadne prepojenia a odkazy a nainštaluj znova.
Mne to tak funguje - chat/konverzácia - príde správa - vyskočí mi oznámenie (ešte sa pozri na jednu voľbu - pokiaľ máš nastavený stav "Nerušiť" - tak v Oznámenia aktivuj ešte Zobraziť oznámenia o konverzácii .... je celkom možné, že práve pre stav Nerušiť bez aktivácie tejto funkcie sa ti to nezobrazuje). Hovor - mám automatické zdvihnutie (v Nastavenia - Volanie - Rozšírené možnosti volania).

Děkuji za radu, už mi to naštěstí funguje. Musel jsem si nainstalovat nejnovejší verzi skypu 8.38.0.138 a poté u všech kontaktu které nefungovaly přímo v jejich profilech vypnout a zase zapnout upozornění. Nyní vše funguje jak má, uvidím co s tím udělá budoucí aktualizace.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru