Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vymazat fonty win 10

Vyber si podľa vkusu a potreby:
https://www.techsupportalert.com/best-free-font-manager.htm

Osobne mám v balíku od firmy CorelDraw x8, vymakaný Font Navigator.
---------------------------------------------------------------------
Dávaj bacha na odstránenie systémových fontov z dielne Windws (hlavne z Registrov), lebo sa ti po reštarte objavia v informačných či skriptových oknách spúšťaného SW namiesto písma v znakoch ascci, kadejaké štvorčeky, haky-baky, nahradené systémom náhradnými strojovými znakmi.

S fotami pre bfu lamy je to velice ťažké, lebo nad 4000 nainštalovaných fontov, registrovaných logicky aj v Registroch, značne predlžuje nakotenie systému po reštarte napriek tej skutočnosti, že lúza samozvaných vypatlancov z radov "expertov" na Windows tvrdí, že zaplnené Registre tisíckami kľúčov, prípadne hluchými kľúčmi, neplatnými identifikátormi CLSID, nemajú absolútny vplyv na beh a stabilitu OS Windows. Údajne je to iba úbohá knižnica s dátami, ktorú Windows vybavený touto chrbtovou kosťou ľavou zadnou preskočí, ako malinu.

Čistenie Registrov je údajne nezmysel, mánia, povera. Lenže opak je pravdou, čo si dovolím objektívne tvrdiť na každom verejnom fóre. Detto po vyčistení registrov je účinná ako druhý krok Defragmentácia Registrov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny