Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows Vista - Ako nastaviť aktualizácie, aby nereštartovali systém?

Dá sa niekde pri aktualizáciách nastaviť, aby sa reštartovalo až vtedy ak používať povolí reštart, prípadne vôbec? V tom prípade by napísalo, že treba reštartovať a viac by to neotravovalo? Stalo sa totiž to, že začali nahadzovať aktualizácie, bolo odkliknuté, že pripomenúť neskôr a po 4 hodinách sa nahodili a automaticky sa reštartlo a stratili sa dôležité dáta. Žiadna otázka o reštarte nepadla. Predpokladám, že sa jednalo o dôležité aktualizácie a tie si reštart povolili samé. Viem čo nastaviť na Windows XP. Tam je centrum zabezpečenia a tam sa to nastavuje, ale neviem ako to vyzerá vo Viste. Môžte sem dať nejaký návod ako to nastaviť vo Viste prípadne nejaký obrázok k tomu? Vraj, ak bol reštart odkliknutý, pravdepodobne to bolo tak, že len kurzor sa nachádzal nad tlačítkom a nechtiac bolo možno odkliknuté, ale nepamätá si, že by niečo bolo vedome odkliknuté.

Edit:
Našiel som síce toto:
http://windowshelp.microsoft.com/Windows/sk-SK/help /61fb9ef2-03c9-4a03-9b78-95bed6e508331051.mspx
Ale nejde mi o vynutie.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
toto by nepomohlo? http://4sysops.com/archives/disable-restart-after- windows-automatic-updates/
deadhead 05.05.2009 19:05
deadhead
No nič, založím asi novú tému, lebo nikto nerozumie o čo ide.
msx. 05.05.2009 19:12
msx.
já ti rozumím (sám to používám, a nejen to, nastavuji takto třeba i firewall), ale dneska již nemám… poslední
touchwood 05.05.2009 22:40
touchwood

já ti rozumím (sám to používám, a nejen to, nastavuji takto třeba i firewall), ale dneska již nemám kapacity, právě jsem přišel z pracovní "šňůry" (14h) a mám toho plné kecky (navíc ještě cosik matlám, jinak bych počál ani nezapínal). Mám to v práci, tak ti to sem zítra postnu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru