Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bryle VR na PC

Ono zalezi jake bryle chces?

Kamos ma Oculus Rift a PC: i5-7500, 16GB RAM, GTX1070Ti a ceka na vydani RyZenu 3000, protoze mu procesor mirne nestiha, vetsina veci je hratelna, ale procak na 100% a treba s rFaktorem 2 ma drobne potize. Grafika narozdil od procesoru obvykle neni vytizena na 100%, tudiz veri, ze si vykonejsim procakem pomuze.

Z toho ale plyne, ze tva sestava je pro VR (Oculus Rift) nedostatecna. HTC Vive je v podstate to same a muzu ti rict, ze do niceho horsiho bych ja teda urcite nesel, cely zazitek se vytrati a akorat utratis prachy.

Sam jsem teda v situaci, ze VR dost chci, ale kdyz jsem si s tim u toho kamose nekolikrat hral, tak uhel rozhledu prvni generace VR 110 stupnu (WMR ma jen 105 stupnu) je pro me omezujici. Kamos rika, ze u aut to nevnima, coz je mozne, ale ja bych asi hral spis hry typu Skyrim VR a podobne. Proto cekam na druhou generaci VR az bude mit uhel rozhledu 170 stupnu, jenze vykonove to bude zase mnohem narocnejsi a bude treba poridit super nabuseny pocitac.

Jeste bych pockal, sam to take zvazuji na Oculus Quest, ktery bude bez pocitace, respektive nejaky vykonny ARM Snapdragon bude zabudovan v tom. Uhel rozhledu bude taky jen 110 stupnu a asi to nebude nikterak vykonne, ale zase se to bude dat vzit i treba nekam ven. A cena ma byt prizniva, snad jen mirne nad 10K. Vyjit to ma nekdy v kvetnu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny