Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WordPress - spam aklo ho riešiť?

Zdravím, vytvoril som si novú stránku, všetko som tam nahral rovno aj s pluginmy. Ale potom, keď som zapol že sa môže každý registrovať, tak som tam našiel plno zaregistrovaných mien, ktoré boli len nejaké blbosti. Napr. N0derf4f5f224 atď... tak mi je jasné, že niekto alebo niečo dalo na moju stránku spam botov. Neviete ako tento spam odstránim? Používam tieto pluginy.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak som si nainštaloval plugin reCaptcha. Ale keď tam vložím ten site key a to druhé, tak mi to ukáž…
Darkmin 03.03.2019 15:18
Darkmin
Někde jsi udělal chybu. Musíš postupovat přesně podle návodu (určitě tam někde je návod na instalaci… poslední
IQ37 03.03.2019 17:17
IQ37

Tak som si nainštaloval plugin reCaptcha. Ale keď tam vložím ten site key a to druhé, tak mi to ukáže že chyba, že kľúče sú neplatné. A pritom mi to tak google vygeneroval tie kľúče. Tak čo mám robiť?

Někde jsi udělal chybu. Musíš postupovat přesně podle návodu (určitě tam někde je návod na instalaci pluginu). Těch reCaptcha pluginů je celá řada. Jsou u nich i pokyny - např. https://cs.wordpress.org/plugins/google-captcha/#installation

Pokud tam chceš registraci, tak si najdi nějaký plugin reCaptcha pro formuláře. Nabídka (včetně instalace a aktivace pluginu) je přímo v administraci Wordpresu - Pluginy - Instalace pluginů - dát vyhledat výraz recaptcha.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru