Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AC/AC Adaptér k zosilňovaču

AMP som mal rozobraný tu je foto: Wwp9RWj.jpg nfm3qdK.jpg
Na tej druhej fotke je vzadu na AMPe len info 14V AC, je tam aj MODI3(DAC) ten si berie šťavu z USBčka alebo z AMPu takže sice má tiež konektor microUSB ale to nieje podstatné, riešim len napájanie pre AMP.

Nakoľko je to veľmi dobrá značka ako aj samotný produkt tak so samotným AMPom nemám problem, funguje veľmi dobre. Adaptér je ale totálny šrot, dokonca aj u predajcu(kupované v NL) som sa dozvedel že síce na AMP je záruka 2 roky ale na adaptér je 90 dní, ani sa nečudujem že to tak je vzhľadom na kvalitu toho adapteru. Elektrike sa veľmi nerozumiem, mám len základy takže netuším ktorý produkt vybrať.
Poznám jedneho opravára ktorý kedysi nám opravoval TV, ešte z čias veľkých CRT obrazoviek, dnes opravuje už asi všetko možné, mám to dať niekomu spraviť alebo kúpiť hotový produkt?
Cenový limit mám cca 30€

Tuto je ten original adapter zo stránok predajcu: schiit-wall-warts-adapter-14vac-1500ma.html
Fotka je tam len ilustračná, mám presne ten na ktorý som dal fotku v prvom príspevku.

Ešte uvediem dôvod výmeny, problém je v tom že adaptér je dosť hlučný, dosť sa zahrieva(možno je to normálne) a taktiež vzhľadom na cenu a kvalitu toho adapteru mám obavy aby mi nezničil ten AMP. Adaptér po zapojení trocha bzučí to by bolo vpohode ale stačí cca 30min a je ho už dosť počuť, je to ten typický nepríjemný bzučiaci zvuk. Vždy ho vypnem zo siete keď už nepožívam AMP pretože ako píšem je dosť hlučný a taktiež sa zahrieva.

Veľká vďaka za vaše rady.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny