Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čtečka knih - Nejlepší SW pro začínajícího Aj čtenáře

Kindle mají asi bytelnější konstrukci než pocketbook hádám.

- To zalezi od urcitého modelu, ale WhitePaper 3 bych nejak extra kvalitni taky nenezval. Ale jak te upozornuji hned v prvnim prispevku, KINDLE je uzavreny OS na kterém by jsi musel v prni rade provést "JAILBREAK" aby jsi tam mohl vubec neco nainstalovat nebo zmenit, "jako pozadi off_screen obrazku".
* Co musim ale KINDLE nechat je fakt, ze jejich ctecky jsou docela reaktivni.

- U PockteBook kuprikladu staci jen prekoporivat "APPku" KOREADER do ctecky a muzes ho hned pouzivat. KOBO to ma prakticky na to samém zpusobu (BOOX, Litebook etc neuvadim, jelikoz jsou mimo tvuj financi budget, navic ty uz maji OS Android kde provedeni je mnohem jednodusi a APPKY nahravas ze store.).
- "Touch Lux 4" nemusi byt spatna volba (ted co na ni vydali novy firmware odstranujici zakladni Bugs) , i prot ty, co preferuji mechanické tlacitka a port na [SD] kartu, ale jsem nazoru ze "KOBO CLARA HD" zustava styale lepsi a levnejsi variantou.
* Ale numusis mit vylozene obavy, kazda ctecka i Kindle ma zakladni sadu slovniku jiz integorvnou. Jeste jsem nevidel ctecku eKnih co by mela databazy slovniku prazdnou ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny