Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čtečka knih - Nejlepší SW pro začínajícího Aj čtenáře

-To je uplne jedno jestli je tam Android nebo Adobe, FireOS, ono to nemá "Android" jako takovy, tak jak se sním setkavame a vidime (s nadstavbou) na telefonech nebo tabletech, jde jen o jádro, ale nic co ma Android pod verzi « 6.0 » bych nedoporucoval hlavne kvuli celkové optimizaci a reaktivite, kompability s APP.

-S "E_ctecky" se kteryma se jsem setkal a zkousel (typu Boox, litebook mars etc) s jádrem Android meli slusnou optimizovanou spotrebu, zpravidla nekolik tydnu dle uziti wifi, podsviceni etc na cemz ma i svou zasluhu osazenoa bateri s vice [mAh] kde ve finalním uzití to vyde +/- nastejno. Kindle Oasis2 vydrzi jen par dni.
(Samotna obrazovka pri necinosti ma nulovou spotrebu a zobrazeny obsah zustane i kdyz vyndas baterii, tak jde o to, jak to (prepisovani obrazovky/otaceni stranek, dotek, a_lising etc kady vyrobce zoptimizuje. Jestli nekteré andoid ctecky maji vetsi spotrebu je jen proto, za nabizi vic aktivnich APP a sluzeb v pozadi.)

Otázkou je jestli je Android na čtečce jako OS je dobrý nebo špatný nápad z hlediska mého primárního využití.

Z jakého e-shopu berete ty ceny?

-Na tvé cteni knizek je zcela jedno jedno jestli to ma android nebo neco jiného. -Bohuzel v Cz neprebyvam, nevim kde vyjde nevhodneji, mozna amazon.de. Ale nez KINDLE bych doporucil redeji ten PocketBook (u kterého nemusis resit REKLAMY na obrazovce které muzes u specialnich nabidek Kindle potkat. Kobo, nebo u Inkpadu/PocketBook se s nicim takovim nepotkas.).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny