Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čtečka knih - Nejlepší SW pro začínajícího Aj čtenáře

- Dobre jsi udelal. "KWP_4" vs "KWP_3" je né jen lehci (o nakych 20g), ale i uzsi, podporuje IPX8 (vodotesna) tak se nemusis bat ze ti zmokne :-)
- Jenom skoda ze nema nocni mod jak "Oasis". Jde jen o SW, nechapu proc to Amazon exlusivne implantoval jen na "Oasis".
- Jestli mas v umyslu cist knizky prevazne v ENG nemusi byt spatny napad vzit 'pausal?' Kindle/Unlimited, kde muzes cist az 10 knih naraz zdarma, kdyz ji prectes tak ji vratis a pujcis si novou, tak to muzes opakovat do nekonecna. Knizky si muzes pujcovat i vracet primo z ctecky, pred casem to tak jeste neslo.
* Ono, nez tu knizku vratis, tak si ji muzes prekopirovat do PC ze :-p , ale nevim jestli se tu takové techniky jako odstranovani DRM muzou uvadet.

TiP ~ Jestli mas v umyslu porvést "Jailbreak", tak po prvnim spusteni tvuj Kindle neupdatuj na posledni verzi, jelikoz ti to JB znemozni.
- V pripade ze nemas v umyslu do ctecky instalovat naky SW treti strany, tak neco takového neni potreba provadet.

TiP2 ~ Jen mensi tip na konec. Mas-li vlastni knizky v .ePUB (format ktery Kindle nepodporuje), muzes pouzit program "Calibre" a tvé knizky [ePub] preformatovat na format Kinde [.AZW3] (prevadet .ePub na → zastaralé .mobi jak nekteri doporucuji bych osobne moc nedoporucoval).
[Calibre] na stahnuti : https://calibre-ebook.com/
* Nezbyva nic jiného nez prekopirovat tvé knihy do ctecky a zacit cist ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny