Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Paranormální probuzení počítače - možná vysvětlení

Si uvedom človeče, že pamlsok od W8/10, bol tzv. kombinovaný spánok, pri ktorom sa rozhodila takmer komplet RAM a jadro OS na pevný disk (ako v prípade hiberfile u XP_NT_Vista_W7), ale istá časť kernel zostáva stále pod napájaním v RAM v prípade, ak je takto nakonfigurovaný Bios (čo dnes v prípade nabíjania mobilov na USB vyšpekulovali výrobcovia ZD a Biosu, aby HW fičal furt pod napájaním).

W10 teda nikdy nespí, ako pri predošlých verziách, ak mu tento stav v Biose manuálne nezakážeš, ale tiež musíš v Správe napájania zrušiť Fastboot (rýchly štart) lebo tu je práve ukryté čaro bleskového štartu hdd ložisk, aj z flešky SSD.

Inšpirácia tejto kombinácie fastboot u Windows vznika z čias vojenských mašín na bojišti, ktoré v čase Púštnych búrok už na hdd mali nacapeného "švába" s fleškou, do ktorej sa uložil kernel OS z dôvodu, aby sa po otvorení víka noťasu choval tento ščot s GPS-kou, ako kalkulačka, tj. bez prieťahov svietil systém na monitore pripravený k počítaniu strát na životoch v rukách generality či ostatných veliacich vrahov na bojisku.

Z uvedeného dôvodu, ak by si disponoval kvalitným HW Firewall, je možné na základe spojenia paketov, portov a IP adries zistiť, že ak má W10 časovo naplánované záplaty v RAM, pritom je stále telemetricky (ceip, appraiser, cortana, store, bing, defender) spojený so servermi MS (nielen tie, ale aj spriatelené servery akamai) aj v prípade spánku (!!!), tak sa slobodne rozhodne, že sa spustí, naťahá si záplaty, reštartne sa a ide zase sladko spinkať bez vedomia majiteľa. (Ex privata industria)

Zlatý W10, zľatí komunisti, boľo ľepšie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny