Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr nové televize

Dobrý den,

měl bych prosbu. Sháním nyní novou TV, ideálně preferuji Samsung, ale kdyby byla jiná, tolik to nevadí. Cena by byla ideální do 14 tisíc, případně něco málo přes. Primárně se na TV budou hrát hry z konzole, sledovat sport a občas nějaký ten film. Máte nějaké zkušenosti a doporučíte vhodnou TV? Dočetl jsem se, že TV, co mají 50 hz na toto nejsou vhodné, ale v této cenové relaci, co jsem se díval většinou právě mají 50 hz. Díky za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Děkuji všem za odpovědi. CO například tato https://www.datart.cz/SMART-UHD-LED-televize-Philips-49PU…
novatelevizevyber 12.03.2019 08:42
novatelevizevyber
Není 100Hz píšou tam hovadiny.....
sambilionk 12.03.2019 10:14
sambilionk
HDR plus Jas 400 cd/m² :-D Jinak NIKDY se neřídit podle stránek prodejce, což je někdy těžký ten D…
stylar 12.03.2019 10:34
stylar
konkretne u Philipsu plativalo, ze nastaveni "vylepsovatek" je dle konfigurace daneho HDMI vstupu =…
lucifer 12.03.2019 11:26
lucifer
jj číňani skoupili všechy Japonský značky i Evropský a už to je pouze Čína vs Korea.... poslední
sambilionk 12.03.2019 11:35
sambilionk

HDR plus

Jas 400 cd/m² :-D

Jinak NIKDY se neřídit podle stránek prodejce, což je někdy těžký ten DATART nepíše ani kód výrobce, takže jesli je víc revizí smůla, třeba ti daj tu starší. Pravda je jen na stránkách výrobce produktu, navíc o těch 100Hz jsem tam nic nenašel vůbec, ale možná se to skrývá pod slovíčkem Perfect Natural Motion, což jakože vylepší plynulost obrazu, nejvíc na nic u her i na konzoli, veškeré tohle "vylepšování" obrazu způsobuje prodlevu na ovládání, snad má TV nějakej game mode, aby se to začalo trochu chovat jak monitor.

konkretne u Philipsu plativalo, ze nastaveni "vylepsovatek" je dle konfigurace daneho HDMI vstupu = pokud se vybere "PC" tak se vypnou, io overscan a je to 1:1 - vlastne rezim "monitor". Pokud se vybere "Game", tak to ma dynamictejsi obraz (vyssi saturace, nejake to vylepseni kontrastu atd.). Netusim jak to maj ted, platilo kdyz byl Philips jeste Philips - pred odkoupenim TV divize cinany.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru