Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zálohovací software

Dobrý den,
hledám zálohovací software pro windows, který by nahradil dosavadní řešení, jímž je HyperBackup od Synology. Stávající stav je, že jsou data na Syno a pomocí HyperBackupu se jednou denně zálohují na další Syno a také na jedno Syno offsite. Při tomto objemu dat, ale již nelze na Syno pořádně z připojených win pracovních stanic vyhledávat, vše trvá nesmyslně dlouho. Proto bych rád Syno připojil skrze iSCSI k Windows, bude se tedy chovat jako normální disk a bude indexovaný. Ale nevím si rady s poslední věcí, a tou je zálohování. Potřebuji tedy najít program, který bude umět následující:

1) ShadowCopy (Stínová kopie svazku).
2) bude mít použitelný průzkumník záloh, ideálně něco jako v HyperBackup. Co potřebuji nejvíce, tak je, abych si v záloze mohl rozkliknout libovolnou podsložku a mohl procházet jednotlivé zálohy (jako na časové ose), bez nutnosti vždy hledat danou podsložku (uživatelé si často něco smažou či přepíšou).
3) Ocenil bych nějakou ochranu proti Randsomware (něco jako má Acronis Backup - ten bohužel nesplňuje bod 2.), ale není to podmínkou.
3) Za bonus bych považoval, kdyby uměl zálohovat celý stroj a uměl by obnovit havarovaný stroj ze záchranného média (také umí Acronis Backup).
4) Pokud by uměl zálohovat i MSSQL databáze, tak je to také výhodou (také umí Acronis Backup).

Co by jste mi doporučili?

Předem děkuji,
nofu

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takže oprava, dnes mi psal pán ze Zebry a zaslal i ukázkové video, Acronis Backup to umí ve verzi Ad… poslední
nofu 13.03.2019 18:31
nofu

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru