Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přehrávač videí pro android

Dobrý den,
měl byste někdo na doporučení přehrávače videa pro Android? Teď jsem zkoušel GOM na mobil a aplikace byla super, co se týče ovládání, ale byla neskutečně náročná na baterku. Našel jsem MX player a DicePlayer, máte s nimi někdo zkušenosti, jestli nejsou taky tak náročné?
Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
"narocnost na baterku" bude u vseho stejna, podstatne je aby player pouzival HW dekoder videa daneho…
lucifer 14.03.2019 08:58
lucifer
Chápu, že tam nějaká náročnost bude, ale GOM mi požíral baterku, i když jsem ho nepoužíval a mobil b…
christinarose 14.03.2019 09:03
christinarose
MX Player používám snad 5 let a nikdy jsem tam reklamu neviděl. Je řeč o tomto přehrávači? https://p…
Kráťa 16.03.2019 07:10
Kráťa
- Ted jsem ho na zkousku nainstaloval (z odkazu) , hned jako prvni obrazovka musim odsouhlasit : "4…
XoXoChanel 16.03.2019 13:34
XoXoChanel
Asi mas nejakou francouzskou verzi prehravace, treba si myslej, ze ve Francii maji lidi tolik penez,…
RedMaX 17.03.2019 10:31
RedMaX
Pro verzi bez reklam, jinak je aplikace Free s reklamama, zadny dalsi rozdil neuvadeji. - Mas to na…
XoXoChanel 17.03.2019 12:19
XoXoChanel
Tak to je vtipný. :-) Video jsem z "Průzkumníka" pouštěl za těch snad 6 let tak 5x a to jen proto, a…
Kráťa 17.03.2019 23:08
Kráťa
Ne, ikdyz to video otevres z pruzkumnika, tak tam reklama nebude. Reklama tam je videt, kdyz kliknes…
RedMaX 17.03.2019 23:18
RedMaX
Aha, tak tento způsob jsem v životě nepoužil. Proto nemám, tucha. V QuickPic je u videa šipka a proč… nový
Kráťa 18.03.2019 00:06
Kráťa
za me BSplayer ta moznost stahnuti titulku primo v prehravaci je super nový
Boboo 18.03.2019 00:58
Boboo
On je umí najít a stahovat i na Androidu? Já vím, že to používá dcera na stolním PC. Ale že i na And… nový
Kráťa 18.03.2019 09:44
Kráťa
presne tak i na androidu poslední
Boboo 19.03.2019 16:53
Boboo

Chápu, že tam nějaká náročnost bude, ale GOM mi požíral baterku, i když jsem ho nepoužíval a mobil byl zamčenej, a to jsem GOM vypínal. Psali to i v recenzích. U MXplayeru na "náročnost na baterku" v recenzích nikdo nenadává, ale tam zase píšou o nepřiměřenejch reklamách. Zkusím ho a uvidím.

- Ted jsem ho na zkousku nainstaloval (z odkazu) , hned jako prvni obrazovka musim odsouhlasit :

"40 radkovy "contrat/licence o zmene GPDR a ze akceptuji reklamni sluzby "Google, DFP, FDAN a jejich partneru" a ze jmenovani a jejich partneri (coz muze byt kdokoliv) mohou pouzivat  mé osobni  informace (zahrnute jsou i slozky s dokumenty a média) o pouzivani této aplikace" Geo-poloha, informace o zarizeni etc.

* Hned po spusteni v okenku slozek je reklama.. V "Nastaveni" → "Napoveda" → "Predvolby pro reklamy" , zadnou moznost dezaktivace nevidim. Jestli chci pouzit pro decodovani vsechny "Core CPU" a "HW decoder" mi to pise ze musim zakoupit verzi PRO na strankach googleplay nebo http://mx.j2inter.com/buy.

Asi mas nejakou francouzskou verzi prehravace, treba si myslej, ze ve Francii maji lidi tolik penez, ze si muzou dovolit placenou verzi. Nicmene free verzi prehravace MX Player stazenou z Google Play, kterou mam ja, tak rozdil ve Free a Pro je pouze v tom zobrazovani reklam. I v tom predvolby pro reklamu pisi jen to, ze uzivatel ma moznost podporit Pro verzi bez reklam, jinak je aplikace Free s reklamama, zadny dalsi rozdil neuvadeji.

Reklamy jsou jen v prehravaci pred spustenim videa, ve videu se nezobrazuji. Mne se teda reklamy nezobrazuji vubec, protoze pouzivam AdAway (rootnutej telefon) a aplikace je natolik slusna, ze nema natvrdo dane pole pro reklamu.
Osobne kdybych mohl, tak bych si tenhle prehravac i koupil a podporil je, ale jelikoz mne Google nedovoli si na Google Play nic kupovat, tak bohuzel nemohu vyvojare podporit. :-/

Pro verzi bez reklam, jinak je aplikace Free s reklamama, zadny dalsi rozdil neuvadeji.

- Mas to napsané v tom odkazu vydavatele, az po zakoupeni verze PRO muzete vyuzivat "vsechny CPU core pro decodage", "formaty titulek", "clear text" etc etc etc.
- Nebo primo na google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.pro&hl=fr
Viz text :

TOTO JE VERZE BEZ REKLAMY MX PLAYERU.

Výkonný video přehrávač s pokročilou hardwarovou akcelerací a podporou titulků.

a) HARDWARE DECODING - S novým HW dekodérem může více hardwarové akcelerace využít více videí.

b) VIZDĚLOVÉ ODDĚLENÍ - MX Player je první Android video přehrávač, který používá multi-core dekódování. Podle výsledků testů provedených na dvoujádrových zařízeních dosahujeme 70% zvýšení výkonu ve srovnání s jednožilovými zařízeními.

c) PINCER DO ZOOM, ZOOM A PANORAMIC - Snadné přiblížení a oddálení, svírání a posouvání po obrazovce. K dispozici je také možnost Zoom a Pan.

d) PROHLÍŽENÍ TITULKŮ - Posunutím textu dopředu / dozadu se přesunete na další / předchozí text, posunem nahoru nebo dolů posunete text nahoru nebo dolů. velikost textu.

e) DĚTSKÝ ZÁMEK - Nechte své děti bavit bez starostí o hovory nebo jiné aplikace. (vyžaduje plugin)

PS: Nevim kde chodite na to ze je to protoze Francouzi maji vic penez :-D (vic maji jen Svajcari , tam jsem bral 3 500 Euro cistého, ted v FR beru neco malo pres 2.) , kdyz tu bydlis tak je to jak v Cr. Mas sice mozna realny vysi plat nez v Cr ale, vse je tu drasi. Mozna kdybys makal tady a jezdil do Cr, tak bys jich mel mozna vic, je to takova zkreslena predstava ze se lidé mimo Cr maji lip.

Reklamy jsme myslel ve slozkach :
[85283-prvni-png][85284-druhy-png]

Tak to je vtipný. :-) Video jsem z "Průzkumníka" pouštěl za těch snad 6 let tak 5x a to jen proto, abych se ujistil, že chci do PC poslat to správné. Otevírám vše z QuickPic a asi tedy kvůli tomu nemám reklamy. I ta videa už si dost let posílám "sám sobě" nejdříve na Hangouts a mám tak zálohu.

Ne, ikdyz to video otevres z pruzkumnika, tak tam reklama nebude. Reklama tam je videt, kdyz kliknes na ikonu MX Player a video si otevres primo z aplikace, tak v tom seznamu videi pred otevrenim videa je reklamni prouzek. Snad uz je to zrejme. :-)

Mimochodem v QuickPic mam zobrazovani videa zakazano, mam to ciste jako prohlizec obrazku. Poustim video primo otevrenim MX playeru a vyberu si v nem. Kazdy mame holt jine navyky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru