Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Router WL-500

1. Příliš málo a příliš vágních informací. Nepíšeš ani co ti vlastně nefunguje.
2. budu předpokládat, že internet ti funguje (to bys sem asi nepsal.. ;-))
3. pokud platí bod 2., pak Asus funguje zcela korektně a v pořádku a není třeba nic dalšího v něm nastavovat či měnit, s výjimkou bodu č.4
4. tiskárnu a USB disk (která musí ovšem být podporovaná, ne všechny USB, zejména multifunkce, fungují s printserverem správně) stačí jen povolit v konfiguraci routeru (prosté enabled/disabled), USB disku pak je nutno přidat ještě FTP uživatele a jejich práva. Vše je popsáno v manuálu, ale já bych řekl, že to je úplně triviální. Pro tiskárnu je pak na instalačním CD nástroj, který za tebe vytvoří tiskový port na lokálním PC, pokud to sám nezvládneš (je to triviální, používá se klasický HP RAW port)

Dále:

Pokud ti "nefunguje LAN" - já myslím, že jsi tím chtěl říct, že ti nefunguje sdílení souborů mezi PC - tak toto není záležitost routeru, ten jen fyzicky a síťově propojuje PC, dává jim data z internetu a poskytuje některé malé služby (FTP, tisk). Sdílení vlastních dat si řeší jednotlivá PC samostatně a tam bys měl hledat problémy (pracovní skupina, uživatelské účty, nastavení sdílení, případně díry do osobního firewallu)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny