Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem google nedovolí přidat kalendář do thunderbirdu nepoznává zařízení,chce kontrolu jakéhosi telofonu

Tak ještě jednou, psal jsem to i v dotazu. Zaprvé to není můj účet, je to "skupinový", má k němu údaje vícero lidí. A žádný telefonní číslo nemám a i kdybych měl, rozhodně bych neprozrazoval googlu. Pokud tedy google te´d posílá SMSky při mém přihlášení z thunderbirdu, tak nevím komu.

Již dříve jsem se k tomuto účtu přihlásil (když jsem se díval do kalendáře). klasicky přes web. rozhraní. Nevím proč teď to nejde, jestli náhoda( google občas takhle trolluje uživatele, že jim dá facku když moc Hledají nebo je prudí neknečnou captchou) nebo že došlo ke změně (tehdy jsem se k tomu přihlašoval před 3 měsíci) nebo prostě tím, že je to přihlášení přes "jinou aplikaci / zařízení".

Již takhle mě pravidelně google "školí", že se mi někdo chtěl přihlašovat do účtu, nebo že mě vítá když jsem údajně použil iphone a ať si nechám zkompromitovat telefon jeho appkou pro iphony nebo že snížené zabezpečení není dobrý nápad (protože abych se mohl STANDARDNÍM IMAP protokolem přihlásit přes telefon, tak jsem si to musel vypnout.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny