Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vymazani PC a instalece noveho Windowsu

Nie.

urcite mas "Dell OptiPlex GX260"?

tahas:
1. ovladac pre chipset (sekcia chipset)

2. sekcia video - tahas len to u coho je napisane slovo "driver". problem je ze to tam je pre 3 rozne videokarty a nevies ktoru z nich mas v tvojom PC (da sa zistit programom everest home), ale kasli na zistovania, v sekcii video skus najprv ten "intel driver" z 26.7.2006 - ten je novsi. A pozeraj sa do: pravy klik na tento pocitac - spravovat - spravca zariadeni ze u coho mas este zlte vykricniky. Ak tam stale budes mat vykricnik u nejakeho video adaptera tak nainstalit aj "ATI driver", ten novsi (podla datumu).

3. sietova karta (sekcia sít), tam je toho zas pre vsetky prdele. zaujima ta len to u coho je napisane slovo driver. Stiahni aj "intel driver" (ten novsi), aj "3com driver" a nainstaluj obe.

4. sekcia Audio - analog devices driver.

To by malo byt vsetko, myslim ze nic viac nepotrebujes.

P.S. potom si este nastav v pravy klik na plochu - vlastnosti ze aku chces mat plochu (pozadie a blbinky, mozes nastavit aj styl - windows klasicky potom to nebude omalovanka), a hlavne na poslednej zalozke nastavit nejake normalne rozlisenie, podla toho aky mas monitor. Ak nevies tak sa pozries na monitore ze co je na nom napisane (znacka/typ) a najdes si na www.google.com ze ake ma rozlisenie.

A Windows treba zvycajne aktivovat (vyskakuje ti vpravo dole bublina ze aktivovat?).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny