Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kompatibilita základní desky a procesoru

Pozri nemusis tomu rozumiet, a je uplne fuk ci tam je bridge alebo nie, mozu s tym byt tak ci tak problemy. Uz len pre to ze napr. asrock uvadza ze podporuje AGP grafiky len tieto http://www.asrock.com/mb/note/ALiveDual-eSATA2.html #Phenom HD2600 tam neni (to este neznamena ze to nebude fungovat, ale ta doska to oficialne nevie). Dalsia vec co tam isu ze v spojeni s ATI AGP kartou nie su nejake ovladace pre vistu (lebo je to bastel s nejakym starym AGP chipsetom alebo co), ak budes chciet nahodou vistu.
Ja ta len varujem ze od takych rieseni dat radsej ruky prec. Asrock nie je firma ktorej by som doveroval a navyse tie sialene kombinacie komponent a starych chipsetov s novym CPU a bridge medzi komponentami...

Ako jedno z moznych rieseni o ktorom aspon pouvazuj, je pokusit sa predat tu AGP grafiku, a kupit PCIe grafiku a nejaku slusnejsiu dosku napr. od gigabyte s PCIe slotom a PCIe grafiku. Mozno to vyjde aj lacnejsie, a rozhodne to bude funkcnejsie (a moze byt ze aj vykonnejsie, vid na asrock poznamku o znizenom hypertransporte na 2000MT/s)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny