Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je tato PC sestava kontabilní?

Na přetaktování tvého procesoru by měly stačit i ram 800mhz. Já mám 8400 a tam jsou už vhodnější 1066. Takže tam bych možná těch 600kč radši šetřil.

Skříň kterou sis vybral má 3pozice na cdromky a 6 na hdd. Ten antivibrační kit se montuje na místo cdromek takže bys měl zbytečně volné místo u hdd a naopak nahoře bys měl hdd a cdrom u sebe. Pokud si vybereš disk který extrémně nevibnruje nebudeš kit potřebovat. Skříň je pevná:-)Právě u samsungů 500g mě překvapili silnější vibrace a dokonce sem ho považoval za nakříplý při přepravě, druhý ale hučel stejně.

Jinak mám v té skříni tři disky (640,2*500) chlazené jedním zpomaleným 92mm větřákem a nějaké vibrace nepociťuji. Trochu samozřejmě slyšet jsou ale na to bys podle mě musel mít spíš takový ten obal za cca 800 jak se tam disk šupne celej - vypadlo mi jméno-asi hdd silencer.

320tky samsungy co jsem měl v ruce při montáži byli tiché ale stejně zvaž tu 640AAKS. Je to výkonová špička stejně jak samsung 320- ve vistě u disku tutovka 5,9bodů. Kdybys chtěl tichej disk tak WD Green power ale nemá tak velký výkon.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny