Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zhasíná monitor

Dobrý den, setkal jsem se s problémem, zhasíná mi monitor. Zničehonic prostě zhasne, při tom je slyšet pořád zvuky, systém normálně běží. Chvíli. Nastartuje OS, uvítací song, chyby v některém SW (normální), z nichž některé už nevidím, monitor už zhasnul, jen slyším cinkání (ty Win tóny). Chvíli se nic neděje, čučim na to jak blázen. Pak monitor elektrostaticky zapraská, jako když se zapíná nebo vypíná, kontrolka je opět zelená a já koukám, co uvidím. K mému úžasu je to ASUS screen při bootování. Teď čučim ještě hloupěji. Vidím logo windows, ale pak místo plochy jen tma, uvítací song, slyším info bubliny, zase obvyklé chyby (mám na mysli neaktualizovaný antivir apod.) a nic. A pořád dokola. Napadlo mě rozlišení nebo refresh rate, ale 1152x867 at 60 Hz mám odzkoušené, vždycky to běželo. A zajímavé je, že to poprvé vypadlo během hraní Crysis, asi po půl hodině. Kdyby rovnou, tak vim, ale jen tak, zničehonic... Nevím si rady. Jestli máte někdo zkušenosti, poraďte, prosím. Moc díky. A

Ještě doplním parametry:
ASUS M2V32-MVP
ATi X1600pro 512MB
2GB RAM

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Linux Live určitě stojí za to zkusit. I když se na mně sesype spousta nadávek, zkus si půjčit nějako…
Fuente 07.08.2008 11:52
Fuente
Grafika odchází, špatně chladí, při přehřátí se vypne, po sléze se restartuje i celý systém a celé t…
Alexej 06.11.2008 18:24
Alexej
oblíbený problém hloupě navržených chladičů s úzkými mezerami mezi žebry, které se časem zanesou pra… poslední
lední brtník 06.11.2008 20:39
lední brtník

Grafika odchází, špatně chladí, při přehřátí se vypne, po sléze se restartuje i celý systém a celé to jde znovu. Intervaly se zkracují, po několikátém restartu už nenajedu ani do biosu. Problém tedy vyřešen - řešení = výměna HW. Díky za pomoc.

oblíbený problém hloupě navržených chladičů s úzkými mezerami mezi žebry, které se časem zanesou prachem a nechladí.
nepředpokládám žes grafiku (její chladič) montoval sám, a nebyl by dokonalý kontakt po celé ploše - to by jinak byla druhá možnost.
třetí varianta - prostě to chcípá samo od sebe, protože čínský šmejd.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru