Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno tip na herní notebook do 18 000 kč

Hmm... souhlasně zde naváži/kývnu nejen na "Prasaka", ale i další - budu na Vás apelovat velmi obdobně/stejně - k tomu se v současné době nejde moc jinak vyjádřit :-).

Jak je syn starý? Skutečně potřebuje na hraní notebook? Klasické PC ve stejné ceně by udělalo mnohem lepší práci! Bavil jste se se synem o notebooku za účelem použití na hry? Aby pak nebyl moc zklamaný! Notebooky sice existují ve variantě zaměřené pro "jakési" hráče, ale to jsou skutečně jiné ceny. Kolem/do 18 000 Kč musíte počítat se spoustou kompromisů - horší plasty (namítnete třeba, že moc by se tedy nepřenášel, ale pak ztrácí výhodu notebooku a může místo něj být i "obyčejné" - řekněme slušné PC), náročnější chlazení - zvláště v létě - s tím často spojená vyšší až vysoká hlučnost! Atd...

Ony levnější "herní" notebooky dělá např. MSI:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55650

Nebo tuzemská varianta od TSBohemie:

http://www.barbone.cz/index.asp?Odeslat=Konfigurova t&stiid=63878&t=NB&win=1&dealer=

Zkuste si se synem, pokud jste nehovořil, popovídat a zvážit priority. Notebook na hraní nových her v této ceně je spíše velkým kompromisem, často bez možnosti zvláštního rozšíření (neberu v potaz nějaké externí grafiky atp.) - vlastně ani do budoucna v tomto určení ("na hry") nemá žádný smysl. To je důležité si uvědomit [v této chvíli si připadám jako propagandista tvrdého zrna :-p]! Notebook na hraní v současné době a zmíněné ceně chápu jako strojek na zabavení ve vlaku/na chatě při starších hrách. Toliko vše :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny