Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém PC a tiskárna

Mám problém, propojil jsem tiskárnu s PC, OS Windows XP home, nainstaloval jsem tiskárnu HP Photosmart C4200,připojení USB provedl dle instrukcí(délka kabelu asi 1 metr). Kopírování i tisk jde normálně, zkoušel jsem tisknout z více programů a vše OK. Chci-li ale scenovat, tak se mi objeví zpráva, že zařízení není připojeno USB k PC. Zkoušel jsem to i na jiných USB tohoto PC, ale výsledek je stejný. Instalace na jiném PC proběhla dobře a vše funguje jak má.Připojím-li jiné zařízení k USB, tak funguje normálně. Nevíte někdo prosím,co podniknout dál?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Řídit se podle návodu a podle plakátu s velikými obrázky - napřed nainstalovat ovladače a až pak při…
Jan Fiala 09.08.2008 10:42
Jan Fiala
Přesně tak jsem instalaci prováděl, ale závada stále přetrvává.
Martinec 09.08.2008 14:12
Martinec
Zkus novější ovladače k tiskárně na anglické stránce HP.
Fuente 09.08.2008 14:31
Fuente
Nové ovladače jsem stáhnul ze stránek HP, a poté nainstaloval. Výsledek se nezměnil. Technická pomoc…
Martinec 09.08.2008 16:03
Martinec
Pokud tiskarna pripojena k USB tiskne, tak je USB v poradku. Problem bude s ovladaci scanneru. Sice…
Jan Fiala 10.08.2008 10:57
Jan Fiala
Postupoval jsem přesně jak jsi popsal v bodu 2, ale problém přetrvává. Jeden můj pokus: při použití… poslední
Martinec 10.08.2008 11:06
Martinec

Nové ovladače jsem stáhnul ze stránek HP, a poté nainstaloval. Výsledek se nezměnil. Technická pomoc od HP mi také moc noporadila. Tak hledám pomoc jinde. Vypnul jsem všechny ochrany a vypnul i programy, které běží. PC jsem odpojil od internetu,odpojil antivir. Odinstaloval jsem přebytečné programy. V BIOSu mám nastaveno: USB Controller - povoleno; USB 2.0 Support - povoleno; Legacy USB Support - povoleno )

Pokud tiskarna pripojena k USB tiskne, tak je USB v poradku.
Problem bude s ovladaci scanneru.
Sice jsi rikal, ze jsi napred instaloval ovladace a az pak tiskarnu, ale moc bych za to nedal, ze to uplne pravda neni. Neni to nic, co bys musel zatloukat. Taky se mi to stalo - zapomnel jsem, v jinem pripade jsem dosel ke znamym, kde uz to bohuzel takto spachali.
Pak se to v nekterych pripadech hodne tezko napravuje - odinstalace ovladacu nepomuze.

Takze mas 2 moznosti
1) Pokud je zapnute obnoveni systemu, tak se vrat bodem obnoveni pred instalaci a nainstaluj to tak, jak se to instalovat ma
2) Pokud je bnoveni systemu vypnute, nezbyva nez smazat knihovny ovladacu ze systemovych adresaru a procistit registry. K tomu jsou ale potreba urcite znalosti, abys nesmazal, co smazat nemas.

Postupoval jsem přesně jak jsi popsal v bodu 2, ale problém přetrvává. Jeden můj pokus: při použití aplikace OneNote2007 z balíku Office 2007 se objeví toto okno: Server je zaneprázdněn, kde je text:Tuto akci nelze dokončit, protože druhý program je zaneprázdněn.Klepnutím na tlačítko Přepnout aktivujete zaneprázdněný program a odstraňte chybu. Po kliknutí na Přepnout se nic neděje, to samé na Opakovat.

Vyskočilo toto okno:

[http://img120.imageshack.us/img120/9906/hlenvn7.th. jpg]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru