Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno rozdíl tv signálu upc/digitv, UPC/digitv zkušenosti..

Zdravím,
mám takový dotaz. Doma provozujeme digiTV, až na občasné výpadky a někdy problémy se zvukem jsem byl s tímto satelitem spokojen. No spokojenost byla spíše na straně peněženky. Ale teď nastalo velké ALE. Koupil jsem si novou tv, 94cm potvoru a obraz ze satelitu je nedostačující. Dost čtverečkuje a prostě zážitek z tv už není co býval. Tak k mé otázce.
V domě máme udělaný i rozvod kabelové UPC. Jsem ochotný si ty další 300kč měsíčně připlatit, ale má to smysl? Má kabelová UPC lepší signál (rozumějte: bude kvalitnější obraz na takové velké tv) než od digiTV? Slyšel jsem něco o tom že digina se snaží narvat do jednoho kanálu co nejvíce programů, tak je to díky tomu tak nekvalitní. Ještě bych měl pár otázek na UPC kabel.
Lze tuto kabelovku připojit na více TV? Máme doma nyní dvě tv, v blízké době přibyte třetí, musí se tedy pak platit 3x600kč??
Má UPC kabel taky nějaký dekodér, nebo se natáhne jen přímo koax do tv z domovního rozvodu?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mám Sony 128 cm. Připojení na UPC analog a venkovní antěnu na digi terestrické. Venkovni bez problém…
Henessy 10.07.2009 20:58
Henessy
Když má tv s DVB-C tunerem tak potřebuje od fy lica zakoupit ca modul se spárovanou kartou. Platí pr… poslední
Scatman 10.07.2009 21:38
Scatman

Mám Sony 128 cm. Připojení na UPC analog a venkovní antěnu na digi terestrické. Venkovni bez problému a kabelovka rovněž (a to je analog).Diditální kabel musí jet dobře. V případě digitálu budeš potřebovat set top box, nebo KARTU kterou strčíš do televize, má li set top box pro kabel zabudovaný ( moje má, ale nemám kartu, jedině přejnít na digitarif který je dražší než můj starý. ) UPC ti dá připojení na 2 televizory, třetí si asi musíš připlatit, nebo sledovat přes rozbočovač stejný program na na dvou televizorech, alle stojí to za zeptání u nich..Rovněž jejich internet jede bez problému.
Píšu ale o UPC PO DRÁTĚ

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru