Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi 2.7 MB/s místo 11 MB/s ( maximum "150Mbps")

- Pockej, jen mensi upresneni sdilis pres SMB (samba) nebo P2P (peer to peer) ?
- Ty chces docilit ceho, co nejrychlejsiho sdileni nejakych souboru z jednoho "PC_A" do "PC_B, C, D ? V tom same dome (pres ten samy ruter) je tak ?
- Chtelo by trochu upresnit, odkud a pres co kam ty data jdou. Podle toho by jsme mohli zvolit nejvhodnejsi protokol a nastaveni a to i na strane Wireless zarizeni (tvé Wifi_karty).
* Kdyby jsi chtel kuprikladu zustat u P2P, ten urcity sobour treba film vloz to Bittorentu co mas nainstalovany doma (cimz vytvoris soubor film.torrent), oznac ho private a na dalsim PC ho das stahnout (pomoci toho film.torrent). Nepotrebujes na to vytvaret HotSpot.
V pripade ze SMB, tak jen vytvor slozku a nastav ji jako ke "sdileni" (local).

PS: "Hot_Spot access point " neni zrovna to nejrychlejsi (a dle mého to nejspolehlivejsi) , kde z tvého NTB delas takovy vysilac ktery je zavisli na HW configuraci a nastaveni tvé Wireless karty kde 2 clienti ti uz snizi bandwitch na polivinu a 5 uz budou stahovat treba i 10 hodin. Sdilet muzes i jinak.
* Muzes zkusit treba jen tu SMB (samba), nebo FTP, zkratka lokani sdileni. Kde ostatni zarizeni nepujdou stahnout urcity soubor pres "hostednetwork access point" ale pres ruter. Imho tvuj problém rychlosti pochazi z toho "hostednetwork".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny