Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak zčitelnit nahrávkyz Samsung Smart TV (.mta,.mdb,.srf)

Dobrý den, když ze samsung TV (UE22F...)nahrávám na externí úložiště USB, výsledné soubory jsou zašifrované (videodata v .srf souboru, dále vedle něj .inf, .mdb,.mta, .SS, .cif). Chtěl bych tu TV použít

Poradíte, jak tyto soubory dekódovat? Prý na to je program DeSTRoi, ale lidé píšou, že po konverzi na výsledné soubory jsou stejně nečitelné. Nebo že prý klíč je nějak v .mdb souboru. Chtěl bych nějaké osvědčené řešení.

Osobně jsem tedy program vyzkoušel. nicméně výsledný soubor je také nečitelný - nemá ani hlavičku mpeg (ffmpeg: could not find codec parameters).

v programu je nějaké nastavení Key retrieval(mdb/ drmGet), nebo tab Encryption-add key, ale tomu nerozumím a ani .drmGet soubor nemám, nebo nevím ja kse generuje.

Předmět Autor Datum
Obávám se, že to asi nepůjde. Dokonce si myslím, že ten záznam nepřehraješ ani v druhé TV stejného t…
Lukas1982 30.03.2019 10:20
Lukas1982
A další věc: Potřebuji nahrávat z HDMI vstupu na USB disk. Ovšem když Source mám HDMI Input, tak se…
ziii 30.03.2019 10:54
ziii
Prepokladam, ze kdyz si otevres manual, tak to tam budes mit napsane. Ze lze nahravat pouze z TV sig…
Abox 30.03.2019 11:36
Abox
Ak máš tam HDMI IN - teda vstup - znamená to DO TELKY. Nie z telky. Ak tam nie je HDMI OUT - nenahrá…
yYy 30.03.2019 11:37
yYy
bOHA JEHO Já nechci HDMI OUT z telky, (ten už přeci mám v kameře a právě proto se ptám)
ziii 30.03.2019 13:49
ziii
HDMI IN je vstup, na ten si samozrejme muzes pripojit kameru a v TV musi jit prehrat to co je na kam…
RedMaX 30.03.2019 13:57
RedMaX
Mám též Samsung, vyzkoušel jsem asi milión možností dekódování (hledal jsem všude možně včetně různý… poslední
Zdenál 31.03.2019 12:08
Zdenál

A další věc:
Potřebuji nahrávat z HDMI vstupu na USB disk. Ovšem když Source mám HDMI Input, tak se místo zahájení nahrávání zobrazí Není dostupné. Co s t tím? To jako nahrávání nefunguje z jiných zdrojů než televizního vysílání ? (teoreticky bych mohl zkusit ještě komponentní, ale ne momentálně, navíc by mi vadilo, že jde o další dvě analog-digital konverze navíc)

Ak máš tam HDMI IN - teda vstup - znamená to DO TELKY. Nie z telky. Ak tam nie je HDMI OUT - nenahráš. Väčšinou sa na to využíva USB výstup. Ovšem - telka MUSÍ podporovať nahrávanie na ext. úložisko.
Čo sa týka prehrávania z jednej telky Samsung a prehrávania na druhej telke Samsung - neprehráš NIKDY. Každá telka si to totiž šifruje a každá má svoj jedinečný kód - takže nahrávku prehráš len na rovnakej telke.

HDMI IN je vstup, na ten si samozrejme muzes pripojit kameru a v TV musi jit prehrat to co je na kamere, pripadne zkus pripojit pocitac, abys zjistil, jestli je to HDMI na televizi funkcni.

Jinak ohledne nahravani bylo zodpovezeno, vetsinou dnes televize pouzivaji silne sifrovani, ktere neprolomis.

Mám též Samsung, vyzkoušel jsem asi milión možností dekódování (hledal jsem všude možně včetně různých warez fór, zkoušel jsem i darkweb), bez úspěchu. Smiř se s tím, že nahrávky přehraješ jedině a pouze na té televizi, na níž jsi je nahrál.
Dále - z HDMI vstupu (ani žádného jiného) samozřejmě nic nenahraješ, nahrávání funguje jen z TV signálu (jak už tu padlo).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru