Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak zčitelnit nahrávkyz Samsung Smart TV (.mta,.mdb,.srf)

Dobrý den, když ze samsung TV (UE22F...)nahrávám na externí úložiště USB, výsledné soubory jsou zašifrované (videodata v .srf souboru, dále vedle něj .inf, .mdb,.mta, .SS, .cif). Chtěl bych tu TV použít

Poradíte, jak tyto soubory dekódovat? Prý na to je program DeSTRoi, ale lidé píšou, že po konverzi na výsledné soubory jsou stejně nečitelné. Nebo že prý klíč je nějak v .mdb souboru. Chtěl bych nějaké osvědčené řešení.

Osobně jsem tedy program vyzkoušel. nicméně výsledný soubor je také nečitelný - nemá ani hlavičku mpeg (ffmpeg: could not find codec parameters).

v programu je nějaké nastavení Key retrieval(mdb/ drmGet), nebo tab Encryption-add key, ale tomu nerozumím a ani .drmGet soubor nemám, nebo nevím ja kse generuje.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mám též Samsung, vyzkoušel jsem asi milión možností dekódování (hledal jsem všude možně včetně různý… poslední
Zdenál 31.03.2019 12:08
Zdenál

Mám též Samsung, vyzkoušel jsem asi milión možností dekódování (hledal jsem všude možně včetně různých warez fór, zkoušel jsem i darkweb), bez úspěchu. Smiř se s tím, že nahrávky přehraješ jedině a pouze na té televizi, na níž jsi je nahrál.
Dále - z HDMI vstupu (ani žádného jiného) samozřejmě nic nenahraješ, nahrávání funguje jen z TV signálu (jak už tu padlo).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru