Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelegálna stránka?

Prečítal som si teda viac o živn. liste a čo môžem a nemôžem. Prepáčte, ale to, čo sem vy píšete mi príde ako veľká blbosť.

Ešte raz si to zrekapitulujeme. Ja vlastním stránku, kde mám uvedené že spolupracujem s jedným e-shopom, spolupracujem s ním v tom slova-zmysle, že propagujem jeho výrobky, a tím získavam provízie. Takže ako to na mojej stránke funguje: Niekto príde na stránku, a klikne na odkaz, ktorí tam mám. Odkáže ho to na stránku, teda ten e-shop, ktorí propagujem, a daná osoba si vyberie produkty, ktoré si chce zakúpiť. Každý produkt má svoj označovací kód, tento kód pošle mne na e-mail, spolu s ďalšími potrebnými informáciami, ako bydlisko, mesto, PSČ atď... ja následne tieto informácie použijem do formulára na tom danom e-shope, s ktorým spolupracujem (tá spolupráca je niečo ako Affiliate program), a tie uvedené údaje, ktoré mi boli zaslané na mail použijem na objednanie tovaru. Takže v skratke, ako to celé funguje: Niekto príde, povie že chce objednať toto a tamto, a ja mu to objednám, cez ten e-shop.

Dám sem citáciu z jednej stránky, ktorú aktuálne čítam. (PREČÍTAŤ TU)

ak vykonávate podnikanie bez živnosti, ale prostredníctvom obchodnej spoločnosti a táto činnosť je možná touto formou, nejde o neoprávnené podnikanie.

A teraz otázka na vás: Ako to teda je s živn. listom? Resp. s podnikaním?

(Informáciám sa rozumie: Bydlisko, PSČ, adresa, tel. číslo atď...)
A.) Bez živn. listu nemôžem na svoju stránku dať nič platené, ale môžem od ľudí pýtať informácie.
B.) Bez živn. listu môžem dať na svoju stránku svoje produkty, a dať im cenu, ale nesmiem od ľudí pýtať informácie.
C.) Ani jedno z vyššie uvedených (v tomto prípade dajte vlastnú odpoveď, ako to teda je)

Ktorá možnosť je teda tá správna?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny