Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PCI Serial Port + SAS Controller - nejsou drivery, upozornuje Device Manager / HP z420

tipoval predchozi pouziti na firmu s nejakym CADem, ale nevim.

- Muze byt. U tech vykricniku jsou nejaké "cody" ?
* "Spravce zarizeni" → "urcité zarizeni" + "pravy klik" → info 'dole pod popoiskem je ramecek "device status" s informacnim obsahem o problému + code. Co je tam napsané ?
[86510-dmger-png]

- Jen jsem se chtel zeptat, dival jses na CPU, funguje mu [turbo], ukazuje spravné frekvence ? (delal jsi nejaké benchmarky, jestli jsou vysledky na urovni ostatnich ? Jestli je vykon tvého PC obdobny, tak ty vykricniky muzes ignorovat nebo maskovat)
- Moc to nedoporucuji a nechavam to az na posledni vyber, ale nekteré ovladace cerpam (hlavne u starych notebooku a work stanic z dob prvohor) na strankach : https://www.driverscloud.com/en/features
* DCloud identifikuje ID_HW → vytvori LOG o ID tvého HW → odesle ho na svuj Cserver tam ho porovna se svou databazi a nasledne ti nabidnou dostupné ke stahnuti. I kdyz ovladac/driver najde a muzes ho stahnou a nainstalovat, muzes si vsimnout ze muze jit o ovladac jiného vyrobce co zpravidla funguje a nevadi, ale v kazdém pripade pred instalaci ovladacu pomoci DCloud radeji provedl zalohu, nebo bod obnovy, nikdy nevis ..
(ale jestli jak uvadis vse funguje, nechal bych to tak a resil az podle prichoziho problému..)

TiP :i: ~ 'Serial Port' stejne pouzivat nebudes, tak tu kartu z PCI zakladni desky vytahni ven a mas klid ;-)

[86512-pcisport-png]

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny