Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hry mi vypínajú internet

Dobry den,
Mam dost blby problem s internetom a vobec netusim co to moze byt. Napisem tu vsetko co sa o tom da:
Ked zapnem nejaku hru (aj offline hru), tak priblizne po 10 minutach mi vypne net. Ked potom hru vypnem, tak sa net po niekolkych minutach zapne. Pise mi vraj nie som pripojeny k sieti. Ak zapnem privela povedzme videi, tak urobi to iste. Net po chvili nabehne. Pre bezne pouzivanie internetu to nevadi, lenze nemozem hrat online hry.

Skusal som vsetko. Preinstalovanie windowsu milion krat, zmena routerov, kupenie novej sietovej karty, vseliake nastavenia v routeri vratane najnovsieho softwaru, aktualizovanie vsetkeho co sa len dalo, rozne nastavenia cez spravcu zariadeni co som nasiel na nete, proste vsetko co sa len dalo a nic.

Internet mam napojeny cez lan. Ten ide kablom cez TP-LINK router. Skusal som dva tieto routre, cize mozno to robi znacka.

Ked som obcas preinstaloval vsetko co sa dalo, tak sa ten problem akokeby zvacsoval. Zo zaciatku isiel bezchybne, ale potom zacal pocas hry coraz viac vypadavat az su online hry uz nehratelne. Ked priamo pocas vypadku zapnem vo windowse riesenie problemov, tak mi vypise, ze sietovy kabel nie je spravne zapojeny alebo je poskodeny. Vobec netusim co by to mohlo sposobovat, tak by som rad vedel nejake rady co treba urobit.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny