Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Není nějaký problém s aktivací Windows 7 a Office 2007, 2010?

Ahoj,

chystám se pořídit retail (FPP) verze Windows 7 a Office 2007 (nebo 2010) a zajímalo by mě, jak je to s aktivací. Licenční klíče přiložené v krabičce u DVD k aktivaci stačí, nebo to ještě bude potřeba aktivovat přes internet/telefon?

Kamarád před pár lety nainstaloval Office 2010. Při instalaci zadal svůj licenční klíč a nainstalovalo se to. Jenže po prvním spuštění to chtělo nějakou aktivaci právě přes internet nebo přes telefon. Přes internet mu to zobrazovalo nějakou chybu a při výběru aktivace po telefonu se mu zase zobrazovalo, že podpora už v dané zemi (úplně ve všech, co byly na výběr) není, takže mu běžela 30denní zkušební doba a pak už měl smůlu.

Neznám přesně podrobnosti, proč to nešlo. Opravdu je s tou aktivací dnes takový problém? Vždyť logicky ta licence by měla být platná neomezeně, ne?

Díky.

Předmět Autor Datum
Ak to chceš na doma je tu: Microsoft Toolkit 2.6. Dokonca pri daz_Loader 2.2 použitú na W7, je možn… nový
Nuda 21.04.2019 12:58
Nuda
Žádné pochybné aktivátory používat nechci. Kdovíjaký bordel s tím spolu do systému dostanou... :-) nový
cebaw 21.04.2019 14:19
cebaw
Osobne nevidím aktiváciu v rámci EÚ cestou KMS za nelegálnu, tobôž sa protizákonnú. Aktivátor daz_l… nový
Nuda 21.04.2019 16:48
Nuda
Nudo, zase píšeš nesmysly. Okomentuju pouze ten největší nesmysl v tvém příspěvku, na ty další fakt… poslední
kacikac 21.04.2019 18:40
kacikac
NeOEM (tedy retail) verzi Office Pro 2007 jsem instaloval před rokem a něco na nový PC s W10/Pro, žá… nový
L-Core 21.04.2019 13:41
L-Core
Pokud tedy s aktivací není problém, tím lépe. Je taky možné, že ten kamarád měl třeba tu OEM licenci… nový
cebaw 21.04.2019 14:28
cebaw
retail je podobný jako oem / nebo spíš jejich akce s legalizačními verzemi: můžeš to nainstalovat na… nový
lední brtník 21.04.2019 14:46
lední brtník

Osobne nevidím aktiváciu v rámci EÚ cestou KMS za nelegálnu, tobôž sa protizákonnú.

Aktivátor daz_loader v jeho marginálnej podstate je legálny, právne ošetrený, nepriestrelný, pričom generuje, vyhľadá nepotrebné, zabudnuté, zahodené praprastaré licencie z babičinej škatuľky na serveroch po celej šírej zemeguli, pričom týmto spôsobom obíde veškeré zákonom opomenuté obezličky, či zákonné diery v krajinách U.S.A., bez akýchkoľvek represií.

Daz_loader neobsahuje v jeho podstate malicious, škodnú či škodlivý kód po aktivácii W7. Detto nezasiahne po jeho aktivácii, reštarte OS do telemetrie samotného ISO Windows ani do balíka MS Office.

Podobne je to aj v prípade permanentného, náhodného, hľadania generických licencií (tzv. permanetný aktivátor) spusteného v Plánovači úloh.

Problém zostáva výhradne pri firemných mašinách a PC, ktoré si z pohľadu daňového subjektu, ako nakúpený SW, veselo touto nedodržanou, komunistickou lúzou, odpisujú z daní poplatníkov.

Komunistická, eštébácka mafia, tj. CCCP lúza lumpenproletariátu mafiánskych spoločností z radov megazlodejov SR, dodnes nemá zákonný postih v prípade nelegálneho používania SW z dielne Redmodu, lebo je ochraňovaná pred zákonným kriminálom justičnou, zločineckou talármafiou nakvasených eštébákov JUDr. na prokuratúre sui generis, KGB_MIGMO_VUML vyvolenými, skomunizovanými zmrdmi z radov voličov lúzy).

Zľatí komunisti, boľo ľepšie, aj mľiečo, chľebík boľ ľacný, aj byty rozdávaľi eštébáci svojim udavačom, donášačom zadarmo.....

Nudo, zase píšeš nesmysly.
Okomentuju pouze ten největší nesmysl v tvém příspěvku, na ty další fakt nemám čas a už jsem tebou fakt znechucen.
Kdyby ses podíval na zdrojový příspěvek od Daze na MDL, kde prezentuje Daz loader, tak je tam napsané:

This is the loader application that's used by millions of people worldwide, well known for passing Microsoft's WAT (Windows Activation Technologies) and is arguably the safest Windows activation exploit ever created. The application itself injects a SLIC (System Licensed Internal Code) into your system before Windows boots; this is what fools Windows into thinking it's genuine.

Takže Daz loader před zavedením Windows zavede/emuluje SLIC a na základě certifikátu a klíče výrobce je pak Windows 7 aktivovaný. Není pravda tedy ten tvůj nesmyslný popis Daz loaderu.

Pokud tedy s aktivací není problém, tím lépe. Je taky možné, že ten kamarád měl třeba tu OEM licenci, proto mu to nešlo.

Chystám se z eBaye koupit nové nerozbalené DVD (podle fotek to vypadá, že jsou ještě nerozbalené), tak se ještě zeptám na jednu věc.
Ta FPP licence je přenositelná. Jak se ale při aktivaci pozná, zda tu licenci chci aktivovat na druhém počítači, nebo jsem třeba ten minulý počítač "vyhodil" a tu licenci chci přenést na ten nový? Ptám se pro případ, protože by se mohlo i stát, že tu licenci, co si koupím, už třeba někdo používá.

Díky. :-)

retail je podobný jako oem / nebo spíš jejich akce s legalizačními verzemi: můžeš to nainstalovat na jeden libovolný hw.
oem je teoreticky vázaný na železo se kterým je prodaný, prakticky jde nainstalovat na cokoliv jiného. mrchosoftí support na to stejně nemáš, od prodejce hw taky ne, tak komu je co do toho na co to instaluješ.

(přenositelnost podle nějakých eu dvorů zkoumat nehodlám a ani mě nezajímá)

aktivace je klasická: coa štítek zadáš a necháš aktivovat přes net. jestli neprojde, prodejce tě ošidil.

office nekupuju, navíc s jejich vyššími verzemi jsou jen komplikace.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru