Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PDF: jak zrušit omezení dynamického XFA formuláře?

Hm, já teď koukám do manuálu k deset roků starému Acrobatu Pro 9.0 (z CS4), který kdysi používala dcera, a to automatické vyhledání by měl umět už i on. Možná to je doma i nainstalované, v nějakém odstaveném PC ve sklepě, ale zprovozňovat to (nebo teď instalovat celou CS4) už asi nebudu.

Pokud to nedokážu pomocí PDF-XChange Editoru Plus, budu muset v případě potřeby někoho s Acrobatem poprosit o onen automatický převod (následně si to pak snadno doupravím). Uvidím, s jakou se ozvou devs; třeba to nějak jde, třeba je to připravovaná featura. Stačil by mi i převod rámečku do editovatelného okna jednotlivě.

Zas tak moc případů, kdy potřebuji rozchodit stávající formuláře, není, je to spíše výjimka. Častěji tvořím formuláře od nuly.

Ten příklad VZP uvádím hlavně proto, že existující XFA formulář je needitovatelný a já z něj chci vytvořit superformulář použitelný pro všechny pojišťovny, včetně kontroly výpočtu pojistného, podpisu, s provázáním na můj homemade mzdový systém (přímý import csv dat).

Jestli bych tedy mohl poprosit ještě o jeden převod, přikládám soubor v příloze. Nic netřeba přidávat, upravím si to sám. Díky

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny