Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nainstalovat Windows na GPT vedle Linuxu? Jak zatrhnout aktualizace? Na co dát pozor?

Veľkosť oddielu po vyčistení W7 x64 bit. od bloatware, balastu, IE, Defender, Telemetrie, vypnutie swap, hiberfile, usw., môžeš následne zmenšiť nejakým PartitionManager nabútovaný z externého média.

W7 sa dá po nainštalovaní na disk elegantne osekať napríklad číňanom; Dism++, v lište options nastavený v expert mode (je to bežná klikačka, fajkačka) na celkové miesto cca 6GiB, takže ti bude stačiť na primárnom oddiele miesto max. 15GiB, bohate a s rezervou aj na spustený swapák pagefiele a Hiberfile v koreni oddielu.

Plateným nástrojom nLite sa dá upraviť samotné inštalačné ISO W7 do podoby, že inštalácia zaberie pri zachovaní funkčnosti sedmy na oddiele iba miesto 4GiB.

W7+SP1 môžeš po nainštalovaní odstrihnúť od siete netu bez ujmy cestou sieťovej karty, vypnutím. Tebe stačí vlastne čistá W7 bez záplat a SP, v tom prípade to máš ozaj minimum miesta na oddiele.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny