Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odchází zvukovka od Asusu

PC s Windows 7 64bit.

Nic jsem s tim nedelal. :-) Opravdu vubec nic a zacalo hrat pravy sluchátko tiseji nez leve, fakt o hodne. Jsem nejprve zkousel jina sluchatka, ale to same. Protoze mam v PC Asus Xonar DX (PCIe) na kterem to takhle zacalo zlobit a zaroven je tam integrovana zvukovka, tak jsem sluchatka prehodil tam a na integrovane to bylo OK.

Pak jsem koukal do systemu na vyvazeni sterea a oboji bylo stejne.

Jako dalsi me napadlo, ze odinstaluju ovladace toho Asus Xonar DX, tak jsem to pak restartoval, koukal jsem, jestli neni na webu Asusu novejsi verze, ale nebyla, tak jsem ovladace nainstaloval zpatky, pak jsem zkusil sluchatka a ono to zase hraje.

Tak jsem ted pul hodiny poslouchal "left front" a "right front" a ve windows "cink" a "cink", uz mi z toho mozna hrabe, ale jsem presvedcen, ze ted je mirne s hlasitosti nahore to prave sluchatko, zkousel jsem si hrat s vyvazenim a rekl bych, ze kdyz ma leve 50 a na pravem 40, tak je to oboji stejne hlasite.

Jako vek nezastavim a klidne je mozny ze je to usima, ale je mozny, ze by takhle zacala zlobit zvukovka predtim nez odejde do kremikoveho nebe?

Edit: Nechci delat dalsi preinstalacni pokus, dokud to nejak jde, spis me zajima, jestli je mozny, aby se to takhle projevovalo, jestli ta zvukovka dodelava. Jako moc by teda nevydrzela, zase by me Asus pomerne dost nasral, kdyby to zvukovka po par letech takhle zabalila.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Taky mám tuto zvukovku a jednou za čas mi to udělá. Vždy pomohl restart.
Flash_Gordon 27.04.2019 11:18
Flash_Gordon
Takze to vypada, ze je tam asi nejaky designovy problem, jak dlouho ti to uz dela? Jaky OS? Ja mam…
RedMaX 27.04.2019 13:24
RedMaX
Zas nepřeháněj podle jednoho kusu posuzuješ Asus ? Já mám Xonar x let starou a spokojenost určitě le…
sambilionk 16.05.2019 09:20
sambilionk
Problem je v nepouzitelnych chybovych ovladacich Asusu. Z tohoto pohledu jsou problemy MSI s BIOSem… poslední
RMX 16.05.2019 09:54
RMX

Takze to vypada, ze je tam asi nejaky designovy problem, jak dlouho ti to uz dela? Jaky OS?

Ja mam Windows 7 64bit.

Kazdopadne diky moc za info, bych se to zbytecne snazil resit. :beer:

---

XoXoChanel: Prestan se uz chovat, jak marketak od Asusu. Proste jsem si pod tlakem dobreho Asusackeho marketingu tu zvukovku koupil, ale ted jiz vim, ze to byla chyba. S tema smejdama co Asus vyrabi uz jsem definitivne skoncil. Tohle je jen dalsi do serie a jasne, prisel jsem si postezovat a zjistit, jestli jsem jen nemel smulu, ale ukazalo se, ze ne, ze ten krap to dela vice lidem nez jenom mne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru