Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno obraz systému windows 10

Čím, akým SW si vytvoril "Obraz" systému?

Lebo obraz systému je široký pojem. Môže sa jednať o zálohu kernel so základnými systémovými súbormi, tabuľkou MTF, môže sa jednať o Image (bitovú zálohu) aktívneho a primárneho logického oddielu pevného disku so zavádzačom a OS.

Pri výmene disku je výhodný klon disku, aby neprišlo k narušeniu integrity dát pri obnove na nový disk.

Bitová záloha systémového oddielu s vyladeným W10 poslednej veľkej záplaty (Edície) ti stačí spraviť po inštalácii a záplate iba jedna. Beztak vydávajú desiny každým rokom nové, drobno poupravené, s iným číselným označením. (Hlavne špekulanti prznia, pozmeňujú kľúče Registrov a tak sľušný, poctivý občan, aby mal po ruke zrkadlový obraz pôvodných Registrov z predošlých Edícií W10 pre porovnávanie nepochopiteľných zmien v jednotlivých kľúčoch. Napríklad, naposledy som musel pridať nový kľúč s hodnotou, lebo sa nedala v 1809 odstrániť úvodná uzamykacia obrazovka /obrázok/ po uspaní a prebudení W10, ako sa darilo v predošlých Ediíciách).

Po obnove z poslednej vyladenej zálohy je otázkou pár minút desinu dozáplatovať kadejakými mesačnými WU rollup balíkmi, sekurity pre Defender.

Práveže je vhodné disponovať so staršou, otestovanou zálohou, lebo nikdy človek netuší, čo v Redmonde nejakou WU záplatou sprznili. A tak staršia, funkčná, odskúšaná, bezproblémová záloha uložená po ruke, je k nezaplateniu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny