Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Upgrade počítače

Zdravíčko, prosím o radu ohledně PC komponentů. Potřebuji upgrade počítače, ale absolutně se v tom nevyznám. Něco málo jsem dala dohromady, ale nevím, jestli to lze zkompletovat.

Počítač bude primárně na hraní her. A rozpočet kolem těch 20tis. Kč

seznam: nakupni-seznamy.htm

Grafika: (grafika půjde za nějaký ten pátek taky na upgrade) > MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G
Zdroj: Corsair VS Series VS450 450W
(zdroj bude zatím pro tuto sestavu stačit? pochopitelně při koupi nové grafiky by šel i nový zdroj)

Nebráním se celkové změně komponentů, pokud máte zkušenosti s podobným procesorem. Případně i levnější MB vč. RAMek, pokud bude dostačující. Tohle jsem jen tak střelila od boku, co jsem našla po internetu. Případně - bude dostačující i case? Jedná se o midi tower (součástí je jeden větrák vzadu).

Předem děkuji za pomoc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak asi nebudu ztrácet čas čtením tady dohadů, když valná většina si taktéž nebyla ochotna přečíst c…
Neythi 30.04.2019 20:56
Neythi
Já ti jasně napsal, že Intel nemá cenově co nabídnout, tedy řečeno jinak výkon co má Ryzen 5 2600 za…
jezekhifi 30.04.2019 23:16
jezekhifi
Ježku, probůh, omyj si kulky chladnou vodou a běž spát. Zdrž se konspirací na jakákoliv témata. Jsem…
mif 30.04.2019 23:44
mif
Jezek ma ale pravdu, tazatelka tu absolutne neposkytla relevantni informace pro dobrou radu, navic a…
RedMaX 01.05.2019 00:10
RedMaX
Děkuji. poslední
jezekhifi 01.05.2019 07:13
jezekhifi

Tak asi nebudu ztrácet čas čtením tady dohadů, když valná většina si taktéž nebyla ochotna přečíst celý můj požadavek, a následně o pár postů dolů jsem udávala novou sestavu na i7.

Intelák řve na AMDčkaře a naopak. Díky, to mi opravdu moc pomohlo. Možná jsem si pár tisíc připlatila, ale šla jsem do něčeho s čím mám zkušenosti a alespoň lehce se vyznám. U AMD tak maximálně vím, že existuje něco jako Ryzen a tím to pro mne hasne. A co jsem jen tak projela ty odpovědi, asi nikdo by mi nebyl schopný sestavit něco dohromady. To že tady zarytej AMDčkař mi napíše kup Ryzen xxx, tak já z toho vím ale hovno, s prominutím. A další komponenty nejsem schopna dát dohromady, když jsem nikdy s AMD nedělala.

Toto teda uzavírám, stejně posledních 15+ odpovědí byly jen infantilní dohady. I přes to jsem ale dostala plnohodnotnou radu úplně někde jinde. Bravo.

Díky alespoň Lukas1982 za drobnou zprávu o schválení. A zbytku, co se zastávali, když vyžaduji Intel.

Já ti jasně napsal, že Intel nemá cenově co nabídnout, tedy řečeno jinak výkon co má Ryzen 5 2600 za 4200Kč má má podobný výkon I5 9600K ale za 7300Kč. Takže jsem ti dal nabídku (radu) že Intel nebrat, protože výkon/cena je u něj špatně. A ty stále trváš na Intelu. Takže nechápu proč jse tady vubec ptáš.

Jezek ma ale pravdu, tazatelka tu absolutne neposkytla relevantni informace pro dobrou radu, navic ani zadnou radu nechce, rozhodla se predem pro PC s Intelem a po nas chtela jen abychom ji to schvalili. Proc bychom to meli delat, kdyz je to rozhodnuti blbe?
Jo kdyby mela tazatelka rozpocet 50.000Kc a trvala na Intelu, tak prosim. Ale nema, chce pocitac za 20K a presto si nenecha poradit, ze herni PC za dvacku vypada proste jinak.

Me by treba zajimalo z ceho tazatelka upgraduje a jestli je vubec upgrade nutny. Klidne to muze byt tak, ze nejslabsim hernim clankem je uz ted ona GTX 1050Ti, kterou si vsak hodla ponechat. Co kdyz by bylo mnohem rozumnejsi nechat soucasne PC tak jak je, dokud nenasetri na poradnou grafiku. Do te doby muzou komponenty zlevnit a vydelala by na tom. Jenze nevime, neposkytla informace, jeji boj.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru