Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ghost touch

Dobrý den všem.

Diky, nazdar. Tvrzené sklo/PET/TPU (polyreuthane) nemusi byt spatny volba. Ovsem kazda protekce, ma trochu jiné vlastnosti.
- Tedy nevim jak kvalitnim displejem tva tablet disponuje (nektera zarizeni uz maji velmi kvalitni ochranou vrstvu, jako Mobius), ale pro priklad : na iPad jsem osadil primo tu silnejsi (3mm PET_Folii), po tom, co mi spadl a v rohu se mi udelal pavouk, proto uz ani nekupuju porcelanové telefony. (tech 10$ za to stalo, vymena celého predku by me vysla v lepsim pripade na 80$-120$)
* Jak chleba rad pada maslem dolu, me zas padaji (nebo kdyz ho shodi nase kocka), telefony, tablety primo na roh :-)

- Na iPad mini (2jka uz opravdu starsi Gen) mam jen ochranou folii "matnou" (tzv PET Film) , jelikoz na nem hodne ctu (ochrani pred poskrabanim, ale né pred padem, nebo narazem).
- Folie je podstatne ussi jak ta sklenena/tvrzeny plast, kdyby slo o klasické "sklo" a né "kalené" tak by nesel IMHO prohnout, nepruzil by, nevim, neznam vyrobni procesus, nebo z jakych vrstev ho delaji. (ale nekteré telefony, nebo tablety maji v tendenci vyklouzavat z ruk, za mne protekce obrazovky za par $ za to stoji.)
* Tady ty samo stisky jsem uz videl u jedné folii na telefonu, ale zmizelo to vymenou za jinou folii, tusim ze me to stalo nakych 5$. Ochrany obal, plastikové vanicky kdyz ctu nepouzivam a tablet z neho pred delsim pouzitim vytahnu, protoze je podstatne tessi a spatne se s nim manipuluje. U nekterych se mi i spatne dostavalo k tlacitkum. (je to "invidualni")

TiP :i: ~ Vice informaci i o PET_Film a tvrzeného skla a TPU : https://www.phonearena.com/news/PET-TPU-or-Tempered-Glass--all-you-need-to-know-to-choose-a-screen-protector_id58204
* Ochrané folie, tvrzena skla nemaji dotekovou cast/mrizku (integrovanané dotekové body), ta je jiz osazena jako jedna z nekolik vrstev obrazovky (ale muzou existovat, nevim, mohu se plést. Proto to radeji nechavam na overeni zdejsi mobil komunitou).

[f045f4b5d5_78608_resistivetouchscreen-copier.jpg]

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny